Pod modnim povećalom javnosti Antonijine odjevne kombinacije našle su se još sredinom godine tijekom prikazivanja emisije X Factor Adria jer su obilovale šljokicama i neobičnim krojevima, kombinacijama haljina i traperica, a djelo su cijenjenog beogradskog stilista Darka Kostića koji je poznat po pomicanju modnih granica.

Antonija je u njima izgledala drugačije, seksipilno i zavodljivo, što su njeni vjerni obožavatelji odmah primijetili te joj putem društvenih mreža uputili brojne pohvale i čestitke.Uspješna suradnja nastavlja se i u realityu Big Brother, a Antonijin kaubojski imidž iz uvodne emisije izazvao je brojne pozitivne komentare.
Tek pokoju kritiku Antonija je dobila za stajling kojim je najavila Big Brother, a riječ je o ležernom izdanju u ljetnoj haljinici tigrastog uzorka koju je neobavezno zavezala remenčićem. Kosu je pak nonšalantno zavezala u rep, a na licu je imala minimalno šminke. Činjenica da show nije najavila u glamuroznom izdanju, čini se da ovu Šibenčanku nimalo ne zamara.
Ona ipak ima mnogo razloga za slavlje. Udala se za svog dugogodišnjeg dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, u live emisiji Big Brothera obilježila je jubilarnu desetu godinu rada na RTL televiziji čije je omiljeno lice te je ljepša nego ikad što je dokaz da se unutarnje zadovoljstvo odražava na fizičkom izgledu. Antonija je, čini se, postigla savršenu ravnotežu između privatnog i profesionalnog života.   Autor: Lana Martinjak Foto: Promo RTL