Kad su 2009. godine vidjele natječaj časopisa Cosmopolitan, Ivica Nola i Rijana Hadžić ni trenutka nisu dvojile hoće li se odvažiti i prijaviti. Da su učinile ispravnu stvar shvatile su ubrzo kad su proglašene pobjednicama. Za tu su prigodu dizajnirale unikatne broševe koji su se, ne samo u Hrvatskoj, već i u susjednoj BiH mogle kupiti uz parfeme s potpisom Naomi Campbell. Njihova moda priča od tada se neprestano razvija. Ivica i Rijana počele su sudjelovati na raznim modnim manifestacijama, poput onog Moda sa šlagom te Fashion Incubator. - Najveći uspjeh doživjele smo prolaskom u finale Fashion Incubatora 2011. godine, kad smo predstavile kolekciju odjeće 'Crna kraljica 1,2,3' - kažu nam ove kreativne cure, koje su se u posljednje vrijeme odlučile orijentirati na dizajniranje torbica, s obzirom da je već njihova prva osvojila ženska srca.

- Prilikom izrade torbi trudimo se da svaka bude unikatna, posebna, ali i ono najvažnije – nosiva. Želimo da curama koje ih nose upotpune styling, da se osjećaju lijepo, ali i da budu primijećene. Osim torbica dizajniramo i različite odjevne i modne dodatke, ali kako su trenutno na tržištu najtraženije torbice, orijentirale smo se na njihovu proizvodnju - rekle su nam dvije mlade dame, rodom iz Podgore, čije je prijateljstvo započelo još u srednjoškolskim klupama. Premda tada nisu ni slutile da će jednog dana njihova strast za modompostati i njihov posao, dolaskom u Zagreb na fakultet odlučile su započeti suradnju. Vrlo brzo su odabrale ime svog modnog brenda - Nohaa, a kako su se odlučile baš za to, otkrile su nam same. - Naziv brenda nastao je iz naših prezimena dizajnerica, a posljednje a smo dodale zbog zvučnosti i upečatljivosti - kažu Ivica i Rijana u čijoj se bogatoj ponudi torbi mogu naći velike - idalne za svaki dan, te večernje pismo torbe koje su dovoljno velike da u njih stane baš sve što jednoj dami treba tijekom večernjeg izlaska, a s druge strane dovoljno male da ju ne sputavaju u provodu.
Ivica i Rijana sanjaju o otvaranju vlastite trgovine u kojoj će prodavati svoje dizajerske proizvode, a do tad njihov rad možete pratiti na njihovom Facebook profilu, te po pristupačnim cijenama online i naručiti ono što vam zapne za oko. &!-- --> Fotografije: Facebook