Vlogerica Zoe Sugg, 27-godišnja je Britanka koju na Instagramu prati više od 11 milijuna fanova, ali ono što je najvažnije ona je idol brojnim blogericama širom svijeta zbog svog uspjeha. Iza Zoelle je, naime, životna priča o kojoj mnoge djevojke mogu samo maštati. Ona je autorica najprodavanije knjige u 2015. godini 'Girl Online' (uskoro stiže i nova knjiga 'Girl Online: On Tour'), ima liniju vlastitih kozmetičkih proizvoda te živi u vili vrijednoj više od milijun funti,

A post shared by Zoella (@zoella) on

  Ono o čemu Zoella piše i govori mnogo je šire od obične priče o frizurama, šminki i modi. Ona se bavi svim temama i od toga samo mjesečno zarađuje više od 50 tisuća funti. 'Sanjam o tome da se sve tinejdžerice osjećaju kao ja. I možda ćemo se jednog dana, kada shvatimo kako se sve osjećamo isto, prestati pretvarati kako smo nešto što nismo. To bi bilo sjajno', odlomak je iz njezine knjige.

A post shared by Zoella (@zoella) on

  Popularnost koju je stekla još 2009. godine ne prestaje rasti, a tome su znatno pridonijela i brojna gostovanja u tv emisijama, kozmetička linija njezina imena te pojavljivanje u britanskom 'Vogueu'. Poput mnogim usopješnih blogerica Zoe na poklon dobija brojne proizvode i izvrsno je plaćena da ih promovira. No, kako su njezine ideje originalne ne čudi kako je inspiracija mnogi djevojkama - koje maštaju postati 'nove' Zoelle.

A post shared by Zoella (@zoella) on

A post shared by Zoella (@zoella) on

  N. P. Fotografije Instagram