Već odavno je razbijena predrasuda kako najpoznatiji svjetski modeli i manekenke i u prirodi izgledaju baš kao na savršenim fotografijama iz časopisa. Realnost jest da i velika većina njih muku muči s tegobama 'običnih' žena - prištići, akne, pigmentacijske mrlje... sve su to posljedice dugotrajnog držanja make upa na licu. I dok na radnome mjestu ipak imaju privilegiju da ih šminkaju neki od najboljih svjetskih vižazista, u svoja četiri zida ipak najradije odabiru - provjerene domaće recepture protiv prištića! Evo koje su 'recepture' uklanjanja prištića nekih od (nadolazećih) zvijezda modnih pista! Kaia Gerber "Zubnom pastom. Masiranje ledom smanjuje crvenilo, a zubna pasta isušuje prištić. Koristim samo provjerene domaće recepte".

mo' brows

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Afiya Bennett "Iskreno, istiskujem ih. Znam da zvuči grozno i da dermatolozi to ne savjetuju, no ja to ipak radim. Tako mi koža barem bude ravna, a prije izlaska na lice nanesem kvalitetan puder, poput MAC palete sa šest nijansi."

💫💫💫Happy Valentine's Day 😘😘😘😘😘😘😘😘💫💫💫💫💫#Love #ValentinesDay

A post shared by Afiya Bennett (@afiyabennett) on

Leila Goldkuhl "Definitno volim očistiti lice uz pomoć LED maske. Plavo svijetlo 'ubija' bakterije, pa ako se i pojavi prištić, upotrijebim LED masku i već nakon 20 minuta sve izgleda puno bolje".

🇬🇧 👀 #backstage #burberry

A post shared by Leila Goldkuhl (lee-luh) (@leilss4reals) on

Mae Lapres "Zdrobim aspirin i pomiješam ga s kap vode te nanesem na prištić".

#Flashback #picoftheday beautiful #iceland @litchyzhang @d.avidyang

A post shared by Mae Lapres (@meimeilapres) on

N. Petan Fotografije Instagram