Ovo su dani u godine kada se nekako intenzivnije družimo kako s članovima uže i šire obitelji, tako i s prijateljima. Mladi roditelji poput glumice Petre Kurtele i Igora Banovića imaju i razlog više za veselje u ovim blagdanskim danima, a to je svakako njihov sinčić Relja koji je na svijet stigao u kolovozu. Mama Petra inače je vrlo aktivna, što zbog posla, a što zbog toga jer je vedrog duha i nemirnog karaktera. Čini se kako je Relja baš te osobine pokupio od mame. I dok su Badnjak već tradicionalno proveli kod Petrinih roditelja, sam Božić bio je daleko aktivniji.

Iako je ovo bio njegov prvi Božić, Relja je već pokazao i dokazao da je pravi mali partijaner. Ne samo da praznik nije prespavao, već se s roditeljima i njihovim prijateljima zabavljao do sitnih jutarnjih sati. 'Nakon što smo posjetili Igorove roditelje, završili smo na jednom tulumu kod prijatelja. Kući smo se vratili pješice nakon ponoći', otkrila je mama Petra i dodala, 'S Reljom se stvarno može posvuda. Veselio se cijeli dan i čini mi se da mu uopće nije bilo naporno. Voli biti u pokretu baš kao i ja'.

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Kada su obiteljska okupljanja u pitanju, vrlo često se male bebe uspoređuju s mamama i tatama, a to je slučaj i kada su Petra i Relja u pitanju. Petra kaže kako sve češće čuje od obitelji i prijatelja kako joj Relja sve više sliči. Nismo mogli, a ne upitati Petru za novogodišnje planove. Otkrila nam je kako će je najvjerojatnije dočekati u društvu prijatelja, jasno uz Relju, a kako je on već dokazao da voli tulume, doček Nove sigurno mu neće teško pasti.
Autor: D.P. Foto: Instagram