Tatjana Panoš pobjednica je Fashion Incubatora

Uz Tatjanu Pantoš za pobjedu na najstarijem domaćem natjecanju za neafirmirane modne umjetnike nadmetale su se četiri dizajnerice, Andrea Anić, Tina Spahija, Valinea Vinger i Katarina Mamić.

Tatjana Pantoš pobjednica je dvanaeste sezone hrvatskog natjecanja za mlade dizajnere – Fashion Incubatora, koji se pod tematskim nazivom „Fashion Polarities“ održao ove subote.

Profesionalci otkrivaju: Inside tips za savršenu frizuru

Titulu dizajnera sezone, nagradu od 10.000 kuna i nastup na Cro-a-Porteru dvadesetpetogodišnja diplomirana dizajnerica iz Poreča osvojila je kolekcijom inspiriranom ženskim tijelom.

Za isticanje siluete koristila je sjajnu umjetnu kožu čiju ženstvenost pojačava mekoća krzna, a linije tijela su dodatno naglašene crnim trakama raznih oblika.

Dodjeljujući nagradu modni teoretičar Nenad Korkut pojasnio je kako je pobjednička kolekcija iskočila od ostale četiri prikazane te kako mu je drago da je i kod publike dobila najveći pljesak.

„Nadam se da će preostalo vrijeme od 6 mjeseci do nastupa na Cro-a-Porteru Tatjana iskoristiti na najbolji mogući način i predstaviti se nečim novim“, dodao je Korkut, uz kojega su u žiriju sjedili modni dizajneri Lidija Pihler YUNIKU i Teo Perić te modna novinarka Selma Terlević, urednica mjesečnika Grazia.

(Kreacija pobjednice – Tatjane Panoš)

Fotografije: Story press

 

Šareni stajlinzi posjetitelja Fashion Incubatora

Preporučujemo