Tereza Kesovija: Ovo je moja istinska, prva i posljednja ljubav!

Jedna od najvećih glazbenih diva u Hrvatskoj Tereza Kesovija najavila je koncert kojim će obilježiti 60 godina glazbene karijere, te nam otkrila koja je tajna svih njezinih uspjeha

Koncertnim spektaklom ‘To sam ja’, koji će se održati u Velikoj dvorani KD Vatroslav Lisinski 19. veljače 2018. godine, Tereza Kesovija obilježit će na najljepši način 60 godina briljantne karijere.

SKANDAL NA ZAGREBFESTU Tereza pobjesnila pa urlala na organizatore

Pod producentskom palicom Paule i Đela jr. Jusića, a u organizaciji Udruge ‘Trubadur’, jedna od najvećih glazbenih diva u Hrvatskoj objedinit će sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su obilježile njezin život, a s kojima je ona sama promovirala hrvatsku glazbu u svijetu.

‘Jako se veselim ovom koncertu na kojem ću proslaviti čak 60 godina glazbene karijere, a koji mjesec kasnije i 80 godina života’, otkrila je Tereza s puno emocija, te dodala: ‘Mnogi me pitaju kako je to opstati na sceni tolike godine, ali kada nešto radite iz dubine duše, kada je to vaš život, kada dišete glazbu svakim svojim udahom, to je znak da radite ono što volite i to možete raditi samo na najbolji način. Ja glazbu živim svakim svojim udahom, ona je moja prva i posljednja ljubav!’

Publika to prepoznaje i zato joj je vjerna od prvog dana. Vole je slušati kako starije tako i mlađe generacije. Njena vrhunska i neponovljiva interpretacija je nešto što plijeni, a osim sjajnog i kvalitetnog vokala, iz nje pršti emocija i nezaustavljiva energija.
‘Ja ću na koncertu dati sve od sebe i nadam se da će on biti događaj koji će svatko pamtiti cijeli život’ otkrila je popularna Tere.

U to nimalo ne sumnjamo, jer to je koncert koji ne zaslužuje samo tereza nego i njezina vjerna publika. Uostalom, jubilej od 60 godina neprekidnog rada, više od 1000 snimljenih pjesama, 50 objavljenih albuma, inozemna karijera, glas koji osvaja punih 60 godina istim žarom na sceni, to je ona posebna vrsta umjetnika koja je velikim slovima upisana na glazbenom estradnom nebu.
Terezin bogati glazbeni izričaj, nepresušna energija, ali i svesrdno odazivanje na humanitarne akcije diljem Hrvatske, dovoljno govore o njoj i kao umjetnici i kao čovjeku. Uz sve to, teško je nabrojiti i sve nagrade koje je do sada dobila: samo na Splitskom festivalu osvojila je 10 prvih nagrada žirija i publike, a na Zagrebfestu ukupno sedam pobjeda što ju čini jednom od najnagrađivanijih pjevačica ovih prostora.

N. P.
Fotografije John Pavlish

Nives Celzijus otkrila što joj je Tereza poručila kada ju je prvi puta vidjela

Preporučujemo