Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger ove bi zime trebali prvi puta postati roditelji. Tu su vijest ekskluzivno prvi prenijeli španjolski mediji, a zaljubljeni par konačno se prvi put oglasio oko brojnih navoda. To je i došla kao i prva službena potvrda brojnih nagađanja koja su glavna tema brojnih medija posljednjih mjeseci. ‘Trudnoća je stigla u pravi trenutak’, izjavila je Ana Ivanović krajem prošle godine. Ana Ivanović i njen suprug Bastian prije nekoliko su dana stigli u Beograd i posjetili svoj omiljeni restoran na Novom Beogradu. Ipak, glavnih razloga njihovog dolaska je njezin odlazak kod ginekologa koji od samog početka vodi njezinu trudnoću.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

'Onog trenutka kad je saznala da je trudna, Ana odmah otišla kod liječnika kod kojeg ide godinama jer jedino u njega ima potpuno povjerenje. Sada kad je već u poodmakloj trudnoći, željela se s njim savjetovati oko mjesta na kojem bi trebala roditi. Ona bi voljela da to bude Beograd baš zato da njezin liječnik bude na porođaju, ali su joj u toj priči jedini problem mediji od kojih bi željela sakriti sve detalje', izjavio je izvor za srpske medije i otkrio kako je Ana odlično raspoložena trudnica te da joj ništa ne smeta.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

'Samo se smije i nije joj teško ništa. Šeće i izlazi, a ni putovanje joj ne pada teško. Ovo nije posljednja stanica na kojoj će poznati par biti, planiraju još putovati sve dok ne postane neophodno da ona miruje prije porođaja', dodao je izvor. Bivša tenisačica i jedna od najljepših sportašica na svijetu Ana Ivanović i njezin suprug Bastian Schweinsteiger, navodno su već odabrali i ime za svog sina. Ana bi silno htjela da joj se sin zove Stefan, dok Bastian navija za Marka. No, navodno će zadnja riječ biti Anina, pa bi prvijenac poznatog sportskog para mogao dobiti ime koje je popularno i u Srbiji i u Njemačkoj. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr