Glumca Johnnya Deppa  supruga Amber Herd optužila je za nasilje u obitelji te zatražila zabranu prilaska i razvod. Iako prvi trenutak rijetki su joj povjerovali, ubrzo su se pojavila fotografije glumice u modricama, pa joj je glumac po odluci suda isplatio sedam milijuna dolara odštete i par se razveo.

Johnny Depp i Amber Herd Glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt zajedno su bili 12 godina, ali njihov brak završio je izuzetno burno. Angelina je optužila Brada  da je bio nasilan prema njihovoj djeci. Glumac je optužen za zlostavljanje njihovog najstarijeg sina Maddoxa, a cijeli je slučaj istraživao i FBI. Glumcu je jedno vrijeme bilo zabranjeno da viđa djecu, a svakih tjedan dana morao se podvrgavati testiranju kako bi se provjerilo da ne koristi narkotike.
Angelina Jolie i Brad Pitt Za Kim Kardashian i Kanyea Westa ovo je zasigurno najburnija godina. Nakon što se Kim napadnuta i opljačkana u Parizu, povukla se iz medija, nije prisustvovala javnim događajima te dugo vremea ništa nije objavljivala na društvenih mreža. Krajem studenog Kanye je doživio živčani slom te je prisilno hospitaliziran u bolnici. Nakon toga zadnjih tjedana govori se da je njihov brak u velikoj krizi te da je samo pitanje trenutka kada će Kim podnijeti papire za razvod.
Kim Kardashian i Kanye West s djecom Albumom 'Lemonade', a posebno pjesmom 'Sorry' Beyonce je privukla veliku pozornost javnosti zbog stiha 'Beki s dobrom kosom'. Mnogi su protumačili da ju je Jay Z prevario, a mjeseciam se šuškalo tko bi mogla biti Beki. U konkurenciji su se našle mnoge slavne dame, a najviše se govorkalo da je riječ o Kris Jenner ili Riti Ori.
Beyonce i Jay Z Za Taylor Swift ovo je bila burna godina proživjela je vrlo buran i javan raskid zaruka s  Kalvinom Harisom. No to nije jedina svađa koju je Taylor proživljavlaa ove godine. Kanye West objavio je pjesmu 'Famous' u kojoj spominje i Taylor ('I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous'). Nakon što su ga svi napali, reper je na Twitteru objavio da mu je Taylor dala dozvolu za objavu spomenutih stihova. No, ona je to demantirala. Onda je stvaru  svoje ruke uzela Kim Kardashian koja je  objavila nimljeni razgovor između Westa i Taylor, koji je pokazao da je Taylor lagala. Nakon toga  je Kanye objavio i spot u kojem je koristio gole lutke celebrityja, uključujući i Taylor.
Taylor Swift Ove je godine otkriveno da kultna scena u filmu 'Posljednji tango u Parizu' ima mračnu stranu. Izjave redatelja legendarnog filmskog klasika Posljednji Tango u Parizu Bernarda Bertoluccija da je scena silovanja koja uključuje maslac snimljena bez pristanka glavne glumice Marije Schneider, izazvala je zgražanje u Hollywoodu i šire. Riječ je o sceni analnog seksa zbog koje je redatelj osuđen na uvjetnu kaznu od četiri mjeseca zatvora, a film zabranjen u nekim zemljama. U intervjuu u Parizu 2013. godine koji se tek nedavno pojavio u javnosti, Bertolucci priznaje kako je scena s maslacem bila ideja koje su on i Marlon Brando sjetili tog jutra, prije početka snimanja. 19-godišnja Maria Schneider o tome nije bila unaprijed obaviještena. Bertolucci je izjavio je da se 'kasnije užasno osjećao zbog načina na koji je tretirao Schneider'. 'Mislim da nas je mrzila jer joj nismo rekli što će se dogoditi', dodao je Bertolucci, ali i rekao da svejedno ne žali zbog toga.
Prizor iz filma 'Posljednji tango u Parizu' Kanadski pjevač Justin Bieber još jednom je pokazao svoju ćudljivu narav i mnogima zbog toga 'pao u očima'. Mladić koji je dodirnuo pjevača koji se vozio u automobilu na koncert u Barceloni, nije dobro prošao. Bieber ga je pred brojnim kamerama opalio šakom u glavu, a obožavatelj je ostao u šoku.
Justin Bieber Autor: A.L.B. Foto: Profimedia