Prošla je subota uistinu bila posebna 31-godišnjoj Tiji Jurčić i dvije godine starijem nogometnom menadžeru Mariju Mamiću. Atraktivan par vjenčao se nakon godinu dana romanse koju su okrunili na najromantičniji način, što nam je ekskluzivno potvrdila i presretna mladenka: 'Mario i ja smo sretni i zadovoljni kako je sve proteklo. Bila je to lijepa večer i sve je ispalo kako smo zamišljali. Veliko hvala na svemu roditeljima i prijateljima'. Svadbena svita na 17. kat hotela Westin počela je pristizati oko 17.30, a kada se okupilo stotinjak uzvanika, zaljubljeni par u dvoranu ukrašenu bajkovitim cvjetnim aranžmanima, koji su u grozdovima ukrašavali i strop, ušao je držeći se ruke, a Mario je nosio Tijin svadbeni buket. Prije njih ušli su kumovi, glasnogovornik nogometnog kluba Partizan Marko Vjetrović i njegova supruga Višnja. Mladenka je bila posebno lijepa u raskošnoj vjenčanici sirena-kroja bogato ukrašenoj čipkom i kristalima te dugim velom od tila, a koju potpisuje dizajnerica Matija Vuica. Svadbeni buket od bijelih i pokojom ružičastom ružom savršeno se uklopio u Tijin styling, kao i glamurozna frizura bogatih valova u duhu starog Hollywooda. Uz mladenku je ponosno stajao njezin Mario, koji je za ovu posebnu prigodu odabrao sivo retro odijelo i bijelu košulju, uz što se savršeno uklopila klasična kravata.

Jedan od najdirljivijih trenutaka večeri bio je kad su Tiju pred matičara rukom pod ruku doveli njezin poočim i bivši saborski zastupnik, doktor ekonomskih znanosti te sveučilišni profesor Ljubo Jurčić, i njezin najslađi muškarac u životu, šestogodišnji sinčić Domenick kojeg je dobila u prvom braku. Nakon što su izmijenili vjenčane zavjete, supružnici su zaplesali prvi ples tijekom kojeg se, kako su opisali uzvanici, ljubav mogla osjetiti u zraku. Za sjajno raspoloženje, koje je potrajalo do jutarnjih sati, pobrinula se srpska pjevačica Rada Majnolović koja je pjevala i puno hrvatskih i stranih hitova te energijom privukla na podij gotovo sve goste. Da je sve bilo organizirano sa stilom, potvrdio je i bogati svadbeni stol na kojem su se našli vrhunski tradicionalni specijaliteti. Ljubitelji slatkog jedva su dočekali ukusnu čokoladnu tortu koju su mladenci razrezali. Do samog kraja slavlja Tia i Mario bili su sjajno raspoloženi, plesali si i za svakog prijatelja pronašli vremena za ‘čašicu razgovora’. Koliko je mladenka bila opuštena, potvrđuje i to da je oko ponoći svoju savršenu frizuru skupila u rep kako bi se osjećala opuštenije, što joj je također odlično pristajalo. I sama je prije vjenčanja govorila o pripremama za veliki dan.
'Pripreme za vjenčanje stresne su onoliko koliko si to dopustiš. Rekla bih da nisam pod velikim stresom jer sam dosta odlučna. Ne stvaram dramu ni zbog čega pa tako ni zbog vjenčanja. Više bih rekla da sam uzbuđena i vesela', ispričala je Tia kojoj su u pripremi mnogo pomogli i prijatelji. Zagrepčanka i njezin odabranik zaljubili su se prošle godine na Pagu i otad su nerazdvojni. Novu godinu dočekali su u Dubaiju, a potom ih se sve češće moglo vidjeti u šetnjama središtem Zagreba. Premda se još prije nekoliko mjeseci u gradskim kuloarima šuškalo da će se vjenčati jer očekuju prinovu, Tia je to demantirala. Ljubav je dovoljan i jedini motiv za ulazak u bračnu luku, a za prinovu u njihovoj obitelj uvijek ima vremena. Napisala: Antonija Nazor Foro: Salon Franić