Tihana Harapin Zalepugin: ‘Bio je dovoljan samo moj uzdah’

U Muzeju za umjetnost i obrt traje izložba Poklon s pričom. Inicijativa je to koju je pokrenuo magazin Story, a koja ističe važnost pravih životnih vrijednosti kroz simboliku poklona kao jednog od oblika iskazivanja ljubavi i pažnje prema drugome. Izložba, koju svi zainteresirani mogu doći pogledati do 28. veljače 2017., dio je velikog zdravstveno-edukativnog projekta 'Poklon s pričom' u kojem, osim stručnjaka psihologa, sudjeluju i osobe iz javnog života

Osobe iz javnog života tako su donijeli svoje najdraže poklone koji za njih imaju posebnu vrijednost upravo zbog priče koja ih prati i emocije koju u njima izaziva. Za modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin to je torbica modnog dizajnera Zorana Aragovića uz koju se krije jedna divna priča.

Replika prvog para japanki u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti - MoMA

‘Bila sam na reviji i kada je torbica Zorana Aragovića prošetala pistom Zoran je čuo moj uzdah. Preko mobitela, tijekom revije, poslala sam Zoranu poruku napisavši – na ovoj torbici piše moje ime. On takav kakav jest, ne govori puno, i samo sljedeći tjedan torbica je došla na moju kućnu adresu’, ispričala je Tihana.

Snimanje i montaža: Suzana Arslani

Foto: Robert Gašpert

'Smiješnu' torbicu iz 80-ih Kendall Jenner nosi već dugo

Preporučujemo