Tihana Harapin Zalepugin: ‘Bio je dovoljan samo moj uzdah’

U Muzeju za umjetnost i obrt traje izložba Poklon s pričom. Inicijativa je to koju je pokrenuo magazin Story, a koja ističe važnost pravih životnih vrijednosti kroz simboliku poklona kao jednog od oblika iskazivanja ljubavi i pažnje prema drugome. Izložba, koju svi zainteresirani mogu doći pogledati do 28. veljače 2017., dio je velikog zdravstveno-edukativnog projekta 'Poklon s pričom' u kojem, osim stručnjaka psihologa, sudjeluju i osobe iz javnog života

Osobe iz javnog života tako su donijeli svoje najdraže poklone koji za njih imaju posebnu vrijednost upravo zbog priče koja ih prati i emocije koju u njima izaziva. Za modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin to je torbica modnog dizajnera Zorana Aragovića uz koju se krije jedna divna priča.

'Kad sam ju prvi put vidjela, nisam znala je li model ili dizajnerica'

‘Bila sam na reviji i kada je torbica Zorana Aragovića prošetala pistom Zoran je čuo moj uzdah. Preko mobitela, tijekom revije, poslala sam Zoranu poruku napisavši – na ovoj torbici piše moje ime. On takav kakav jest, ne govori puno, i samo sljedeći tjedan torbica je došla na moju kućnu adresu’, ispričala je Tihana.

Snimanje i montaža: Suzana Arslani

Foto: Robert Gašpert

Replika prvog para japanki u njujorškom Muzeju suvremene umjetnosti - MoMA

Preporučujemo