Tjedni horoskop

Bik

POSAO Imat ćete prilike spoznati tko vam je na poslu zavidan, a kome možete vjerovati. Ovaj put nećete gubiti vrijeme na pogreške iz prošlih iskustava, nego samouvjereno nastaviti dalje prema postavljenim ciljevima. Kolege i šefovi prihvatit će vaše zamisli.

LJUBAV Večernji izlasci ili zabave proteći će u ugodnom ozračju. Upoznat ćete osobu koja će vam postati prijatelj, ali nije isključeno da poslije buknu i iskre strasti. Ako ste u braku ili vezi, vaš odnos postaje sve čvršći i sve se bolje slažete.

ZDRAVLJE Privlačit će vas i duhovni značaj stvari, pa nije isključeno da se upišete na tečaj rejkija, joge ili radiestezije.

 

Blizanci

POSAO Poslovne aktivnosti zahtijevat će spretnost i lukavost u komunikaciji, osmjeh u radu s ljudima i mobilnost. No sve to predstavljat će vam napor. Treba vam više odmora.

LJUBAV Nećete priznavati polovična rješenja, pa će vašim postupcima dominirati ljutnja i brzopletost. Partner će vam prigovoriti da vidite samo njegove pogreške, a svoje ne.

ZDRAVLJE Odlično ste!

Djevica

POSAO Dobra tjelesna izdržljivost omogućit će vam da većinu poslova privedete kraju. Dirnut će vas uviđavnost kolega ili spontanost kojom će vam okolina izlaziti ususret.

LJUBAV Za puni ljubavni uspjeh bit će nužno staviti točno do znanja što želite i očekujete. Igrajte otvorenih karata i recite partneru kako zamišljate vašu budućnost.

ZDRAVLJE Naglo ste bolje.

Jarac

POSAO Imat ćete prilike za zaradu davanjem instrukcija ili prevođenjem. Neke očekuje putovanje u inozemstvo, doškolovanje, seminar. Šefove ćete zadiviti svojim predanim radom.
LJUBAV Slobodne trenutke najradije ćete provoditi u druženju s partnerom. Zajednički odlazak u kino ili na romantičnu večeru omogućit će vam da uspostavite bliskost.

ZDRAVLJE Jako dobro!

Lav

POSAO Izvjesno je živciranje na radnom mjestu, čuvajte se svađe s kolegama i šefovima. Netko će pokušati iskoristiti vašu naklonost za nepoštene namjere.

LJUBAV Neriješeni ljubavni problemi potaknut će vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama svojih odluka. Svjesni ste da ste u nečemu brzopleto reagirali i sada biste to rado ispravili.

ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

 

Ovan

POSAO Poslovna vijest koju ćete primiti izazvat će zavidne reakcije okoline. Nemojte radi toga brinuti, jer oni koji se ne mogu radovati vašem uspjehu niti ne zavređuju vašu pozornost.

LJUBAV Nesigurni ste u svoje osjećaje prema partneru i puni sumnje. Njegovo vam ponašanje ne ulijeva sigurnost, no možda ni sami niste dovoljno objektivni.

ZDRAVLJE Stabilno ste.

Rak

POSAO Osjetit ćete potrebu da mnogo toga promijenite, a za to ćete imati dovoljno energije. Intuicijom ćete postizati poslovne rezultate koji će zadiviti radnu okolinu.

LJUBAV Uzbudljiv ljubavni život čini vas spremnima na hrabre životne odluke. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, dobri su izgledi da upoznate nekoga tko odgovara vašim potrebama.

ZDRAVLJE Bolje ste.

Ribe

POSAO Poslovi koji iziskuju spretne ruke, tjelesnu aktivnost ili osobite vještine ići će vam od ruke. Tjedan je kao stvoren za praktičan rad ili dovršavanje započetih aktivnosti.

LJUBAV Iskoristite nalet samopouzdanja i pristupite osobi koja vam se sviđa. Razgovor s njom otkrit će vam da je vaš tip, pa ćete spontano pronalaziti teme za razgovor.

ZDRAVLJE Pazite u prometu.

Škorpion

POSAO Poslovna događanja tražit će da se odlučite između dviju strana i prilagodite novoj klimi. Pojava konkurencije bit će razlog za ambicioznije izvršavanje radnih zadataka.

LJUBAV Unatoč sumnjama koje vas muče, ljubavna veza kreće u željenom smjeru. Potrudite se više uživati, želite li zadržati pored sebe osobu o kojoj je riječ.

ZDRAVLJE Preosjetljivi ste.

Strijelac

POSAO Očekujte telefonski poziv i ponudu za posao koji biste trebali prihvatiti jer bit će isplativ. Budite ustrajni u svim akcijama, jer ćete vrlo lako ostvariti dobre rezultate.

LJUBAV Moguć je nesporazum s partnerom koji će u vas uliti dozu nesigurnosti, ali sve će završiti dobro ako ćete problem rješavati zajedničkim snagama.

ZDRAVLJE Pazite na prehranu.

Vaga

POSAO Zaključite li da vam redovna primanja nisu dostatna, razmislite kako ćete ostvariti dodatni prihod. Posudbe izbjegavajte. Na poslu ćete se pokazati nenadmašnima.

LJUBAV U vašoj vezi vladat će neizvjesnost s kojom ćete se teško nositi, pa će biti potrebno mnogo samokontrole kako ne biste planuli i partneru uputili koju težu riječ.

ZDRAVLJE Moguća je nesanica.

Vodenjak

POSAO Morat ćete uložiti više energije i vremena želite li krenuti ususret ostvarivanju željenih ciljeva. Shvatit ćete da ste u vremenskoj stisci i da se rokovi približavaju.

LJUBAV Netko u koga ste zaljubljeni slab je na vaš šarm, ali se ne usudi napraviti prvi korak u vašem smjeru. Morat ćete mu dati očitije znakove da vam se sviđa.

ZDRAVLJE Čuvajte se ozljeda.