Tjedni horoskop

Bik

POSAO Radite svoj posao najbolje što možete i nećete pogriješiti. Hrabro odradite i najdosadnije obveze i nemojte ništa potpisivati i ugovarati. Vjerujte u sebe i svoje procjene.

LJUBAV Bit ćete skloni odgovore na ljubavna pitanja tražiti na pogrešnome mjestu umjesto da sve riješite s partnerom u četiri oka. Imajte više povjerenja.

ZDRAVLJE Pazite na grlo.

 

Blizanci

POSAO Lako i spretno ćete komunicirati i snalaziti se u novim situacijama. Mogli biste promijeniti radno mjesto ili će vam biti dodijeljeni novi zadaci.

LJUBAV Mnogi od vas doživjet Êe burne promjene. Slobodni će imati priliku ostvariti vezu, a oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike napokon će ispravno odlučiti.

ZDRAVLJE Brzo se umarate.

Djevica

POSAO Imat ćete sreće u ulaganjima i poslovanju s bankama. Naći ćete se u pravo vrijeme na pravome mjestu pa nije isključena poslovna ponuda.

LJUBAV Preuzmite inicijativu i priđite simpatiji. druga je strana nesigurna zbog vašeg neujednačenog ponašanja pa nije sigurna u vaše osjećaje. Bračni su odnosi stabilni.

ZDRAVLJE Manje se naprežite.

Jarac

POSAO Ostvarit ćete većinu obveza, a uz pomoć dobro osmišljenog financijskog plana izbjeći ćete troškove. Mnoge ćete iznenaditi snalažljivošću u napetim situacijama.

LJUBAV Mladi će parovi razmišljati o vjenčanju, a oni u braku o potomstvu. Mijenjat ćete navike i pokazati zrelost i odgovornost koja će se najviše svidjeti vašem partneru.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Lav

POSAO Prilagođavate se situacijama i nastojte biti realni u procjeni svojih mogućnosti. Nemojte trošiti energiju na rasprave s neistomišljenicima.

LJUBAV Ako ste netom započeli vezu, shvatit ćete da ste jako zaljubljeni. Bit ćete romantični i jedva čekati izlazak s partnerom. Ako ste u vezi moguće su prolazne svađe.

ZDRAVLJE Uznemireni ste.

Ovan

POSAO Zbrke i nesporazuma gotovo i neće biti. Moći ćete se bez opterećenja posvetiti novim projektima ili uhodane poslove prepustiti drugima i tako se rasteretiti.

LJUBAV Ljubavna zbivanja proživljavat ćete burno i intenzivno. Što ćete misliti, to ćete i govoriti, ali brzo ćete se uvjeriti da takva taktika nije uvijek najbolja.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Rak

POSAO Pod povoljnim Merkurovim utjecajem vaša kreativnost počinje bujati, a inspiracija i samopouzdanje rasti. Poslovi se odvijaju po planu.

LJUBAV Pred vama je tjedan ispunjen svađama i strastvenim pomirenjima. Samci bi mogli naići na osobu s kojom, unatoč jakoj privlačnosti, neće uspjeti pronaći zajednički jezik.

ZDRAVLJE Pad raspoloženja.

Ribe

POSAO Prionite ostvarenju ambicioznih planova. Nije isključena rasprava o pitanju koje narušava odnos s kolegom. Kad to napokon riješite, osjećat ćete veliko olakšanje.

LJUBAV Ako ste imali nesporazum s partnerom, znat ćete što trebate reći ili učiniti da situaciju razjasnite a da se druga strana pritom ne uvrijedi ili naljuti.

ZDRAVLJE Živite što urednije.

Škorpion

POSAO Iskazat ćete zavidnu spretnost u poslovima koji podrazumijevaju prepisku i pregovaranje. No pripazite na moguće zastoje od 4. listopada.

LJUBAV U ljubavnoj vezi ili pri udvaranju vi ili vaš partner mogli biste prikrivati istinu, ali uskoro bi se moglo dogoditi baš suprotno ­ da se neke tajne ipak razotkriju.

ZDRAVLJE Moguća je nesanica.

Strijelac

POSAO Umor i zasićenost nekom rutinom utjecat će na rast neraspoloženja. Razočarat će vas postupci vaših kolega, ali ubrzo ćete se pomiriti.

LJUBAV Živnut će komunikacija s partnerom, čak i u vezama u koje se uvukla monotonija. U društvenim krugovima samci bi mogli pronaći novu simpatiju.

ZDRAVLJE Čuvajte se padova i ozljeda.

Vaga

POSAO Na poslovnim sastancima ili prilikom pregovora brzo ćete uočavati dobre i loše strane pojedinih ideja ili prijedloga. Bit ćete zamijećeni zbog vašega sigurnog nastupa, načina hoda i izbora odjeće. Porast će vam društveni ugled, a moguće je i poslovno napredovanje.

LJUBAV Samci, pobrinite se za dovoljno kretanja, promjena, druženja i novih lica oko sebe jer ćete tako nekoga i upoznati. Ovo su dani kada je moguća velika ljubav. Ako ste u vezi ili braku, nemojte previše uzimati k srcu partnerove kritike jer su dobronamjerne.

ZDRAVLJE Pogodno je vrijeme za obavljanje svih vrsta liječničkih ­pregleda.

Vodenjak

POSAO Slaba koncentracija ometat će vas u obavljanju posla pa će vam trebati više strpljenja i upornosti. Naći
ćete se u stisci s rokovima, u potrazi za nedostupnim osobama i informacijama.

LJUBAV U odličnom ste razdoblju pa bi vam simpatija mogla uzvratiti osjećaje. U brakovima će biti svađa, ali brzo ćete se pomiriti.

ZDRAVLJE Solidno.