Tjedni horoskop

Bik

POSAO Posla će biti mnogo, no nećete ga imati na koga prenijeti pa ćete morati zasukati rukave i sve odraditi sami. Izvjesne su nesuglasice s nadređenima, pa popustite!

LJUBAV Sve nabolje kreće vam od 6. rujna. Ljubavne veze i brakove obilježit će romantično raspoloženje, a zaljubljeni će proživjeti nezaboravne trenutke.

ZDRAVLJE Pazite na grlo.

 

 

Blizanci

POSAO Isticat ćete se na poslovnim sastancima. Šefovi i kolege cijenit će vašu mudrost i argumentiranost kojoj neće biti premca. Isticat ćete se kreativnošću i idejnošću.

LJUBAV Bit ćete u razdoblju ljubavnog preobražaja. Morat ćete odlučiti što vam je draže, sloboda ili veza. Izbor će biti težak, no bježanje od istine još teže.

ZDRAVLJE Iscrpljujete se radom.

 

Djevica

POSAO Nadređenoj osobi svidjet će se vaša odlučnost i spremnost na hrabro djelovanje. Bit ćete puni entuzijazma i svjesni toga da uspjeh ovisi samo o vama. Dobre prilike otvaraju se i na financijskom planu – moguće su bolje zarade, osobito od honorarnih poslova.

LJUBAV Zahvaljujući ulasku Venere u vaš znak, bračne će veze oživjeti novim ljubavnim plamenom, pa će dani proteći u romantici i nježnostima. Samci će primjećivati poglede i simpatije drugih, a njihovi osmijesi godit će vašem egu i popraviti vam raspoloženje. Neki će se i zaljubiti.

ZDRAVLJE U odličnom ste razdoblju, pa ćete i sami primijetiti da ste veseliji i da imate više energije.

Jarac

POSAO Ostvarit ćete većinu obveza, a uz pomoć dobro osmišljenog financijskog plana izbjeći ćete troškove. Mnoge ćete iznenaditi snalažljivošću u napetim situacijama.

LJUBAV Mladi će parovi razmišljati o vjenčanju, a oni u braku o potomstvu. Mijenjat ćete navike i pokazati zrelost i odgovornost koja će se najviše svidjeti vašem partneru.

ZDRAVLJE Jako dobro.

Lav

POSAO Iako ste pod stresom, poslovni rezultati nisu upitni. Imat ćete odlične odnose s kolegama i strankama, a i šefovi će vas simpatizirati.

LJUBAV Od partnera ćete dobivati mnogo pažnje, a i društvo prijatelja bit će izvor ugodnih osjećajnih kontakata. Oni koji se nadaju početku nove ljubavne priče, na dobrom su putu da je ostvare.

ZDRAVLJE Preosjetljivi ste.

Ovan

POSAO Bavite li se javnim poslom, novinari i mediji bit će zainteresirani za ono što radite i kako živite. Stoga pazite što govorite i kako se ponašate.

LJUBAV Partner i vi bit ćete biti zaokupljeni svojim poslom. Zajednički trenuci bit će rijetki, pa se potrudite pronaći trenutke za romantiku. Slobodnima se sviđa poslovno uspješna osoba.

ZDRAVLJE Moguća glavobolja.

 

Rak

POSAO Zadržite mir i prisebnost u poslovnim pregovorima. Sastanci neće biti lišeni povišenog tona i napetosti, no nema problema kojeg vi ne možete riješiti.

LJUBAV Suprotni spol pokazuje sve veće zanimanje za vas, a slobodni su sve više zainteresirani za nekog tko ih dulje vrijeme privlači. Brakovi imaju sve plodniju komunikaciju.

ZDRAVLJE Vitalni ste i zdravi.

 

Ribe

POSAO Mogući su bitni poslovni pomaci kojima će neki unaprijediti status. Radite li na više strana, možda još nećete sklopiti dugoročnije ugovore, no izvjesna je veća financijska stabilnost.

LJUBAV Bit ćete otvoreni i iskreni prema partneru te isto zahtijevati od druge strane. Krene li razgovor u raspravu, potrudite se da to toga ne dođe.

ZDRAVLJE Pod stresom ste.

 

 

Škorpion

POSAO Bit ćete nezadovoljni odnosima u bližoj radnoj okolini, pa ćete se razočarati u neke kolege. Radite li precizne i odgovorne poslove, dobro se skoncentrirajte.

LJUBAV Tjedan će biti ispunjen druženjima i razvojem novih prijateljstava. Život vam polako dolazi u red, iako ćete se još morati suočiti s nategnutim ljubavnim odnosima.

ZDRAVLJE Odmarajte se.

 

Strijelac

POSAO Izlazite iz razdoblja poslovne krize pa se poslovi zahuktavaju, a i vi imate više volje za njihovo obavljanje. Pomirit ćete se s kolegom s kojim ste u svađi.

LJUBAV Vezani, vjernost će vam biti na velikoj kušnji! Ako ste slobodni, nećete odoljeti strasnoj pustolovini s osobom koja osobinama odudara od svih vaših prijašnjih partnera.

ZDRAVLJE Psihički ste napeti.

 

Vaga

POSAO Merkur ulazi u vaš znak pa ste uspješniji. U poslovnim pregovorima nećete ostati “bez teksta“ kada zagusti, osobito kada se treba izboriti za bolji položaj.

LJUBAV Slobodni će započeti vezu s osobom koja je osjećajno vrlo zatvorena. Baš to će vas najviše privući, no računajte i na osobine kojima poslije nećete biti oduševljeni.

ZDRAVLJE Osjetljiv vam je mjehur.

Vodenjak

POSAO Novi poslovi ili suradnici promijenit će dosadašnji način rada. Možda ćete se morati iznova u nečem dokazivati. Nećete moći izbjeći obavljanje poslova koji nisu povezani s vašom strukom.
LJUBAV U privatnom životu stvari se neće odvijati uobičajenom brzinom. Nove ljubavne priče mogle bi lijepo započeti, a onda odjednom zastati.
ZDRAVLJE Posjetite liječnika.