Tjedni horoskop

Bik

POSAO Iza povoljnih planetarnih utjecaja koji vam mogu donijeti pozitivne pomake, u mnogočemu će stajati vaša upornost i cjelodnevni rad. Mnogi će unovčiti svoje poslovne zamisli.
LJUBAV Venera 30. svibnja ulazi u vaš znak. Lakše ćete ostvariti svoje ljubavne želje, upoznati privlačnu osobu ili proživjeti nezaboravne trenutke uza svoga partnera.
ZDRAVLJE Dobro ste.

Blizanci

POSAO Planeti aktiviraju važnost materijalnih i financijskih dobara. Mogla bi vam na račun stići očekivani novčani iznos ili ćete svoju poslovnu energiju usmjeriti na stjecanje istog. Imat ćete jako dobru koncentraciju pa ćete lako uočavati sve zamke u poslovanju.
LJUBAV Vaš će vatreni temperament najviše biti istaknut u ljubavi i odnosu s partnerom. Pridavat ćete veliku važnost erotskom slaganju. Ako ste slobodni, krenut ćete se u potragu za srodnom dušom. Zahvaljujući neposrednosti i pomalo divljem šarmu, imat ćete uspjeha.
ZDRAVLJE Boravak na svježem zraku i redovito kretanje pomoći će vam da zadržite vedrinu i dobro zdravlje.

Djevica

POSAO Nećete dopustiti da netko umjesto vas odlučuje, što će se pokazati dobrom odlukom. I najzahtjevnije zadatke s lakoćom ćete obaviti.
LJUBAV Ljubavni nemir potpuno će vas obuzeti. Privlačit će vas originalni ljudi, koje se ističu inteligencijom, stavom i mudrošću. Moguće je da baš jednu takvu osobu i upoznate.
ZDRAVLJE Naglo ste bolje!

Jarac

POSAO Imat ćete osjećaj da si možete dopustiti poigravanja na poslovnom planu, ali nemojte prijeći granicu nakon koje ćete teško povratiti stečeno povjerenje.
LJUBAV Potrebe djece bit će velike, no ništa vam neće biti teško. S mnogo ljubavi ispunjavat ćete želje najbližih. Samci – simpatija vam se čini nedokučiva, no uskoro ćete u vezu.
ZDRAVLJE Bolovi u nogama.

 

Lav

POSAO Budite oprezni prilikom obavljanja administrativnih obveza, potpisivanja ugovora i financijskih procjena. Najviše će vas živcirati poslovni zastoji i neiskrene kolege.
LJUBAV Ne lišavajte sami sebe ljubavnih užitaka, smognite više samopouzdanja i predajte se osjećajima. Sami sebe ćete sputavati, što vas može sprječavati u sklapanju veze.
ZDRAVLJE Moguća je prehlada.

Ovan

POSAO Ljutit će vas slaba koncentracije i zaboravljivost. Snagom volje suzdržavat ćete se od brzopletih reakcija. Pazite kako poslujete, pogreške i krive odluke su moguće!
LJUBAV Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na teret svakidašnjice. Samcima će se svidjeti samopouzdana osoba.
ZDRAVLJE Pazite na sebe!

Rak

POSAO Bit ćete kreativni i snalažljivi. Ambicije će vam biti istaknute, a očekivanja od samih sebe velika. Nećete se zadovoljavati prosjekom jer znate da možete mnogo.
LJUBAV Rješenje za bračne probleme pronaći ćete u razgovoru s prijateljima i roditeljima. Samcima, mogli biste od osobe koja vam se sviđa čuti riječi koje ste priželjkivali.
ZDRAVLJE Bolje ste.

Ribe

POSAO Priznanje koje će vam diskretno uputiti stručna osoba govori vam da ste na pravom putu. U odličnom ste razdoblju u kojem ćete se isticati radišnošću i profesionalnošću.
LJUBAV u ljubavi vas očekuje napredak. Mogli biste se zbližiti sa simpatijom koju potajno priželjkujete ili se pomiriti s partnerom, osobito ako ste prekinuli vezu.
ZDRAVLJE Jako ste dobro.

 

Škorpion

POSAO Nemojte odustajati od ciljeva jer je pravo vrijeme za odluke. Osobito cvjetaju poslovni s inozemstvom, a i češće ćete putovati i obavljati odgovorne zadatke.
LJUBAV Kratkotrajno zahlađenje u ljubavnoj vezi ne uzimajte k srcu, jer nakon krize slijedi osjećajni procvat i nezaboravni zajednički trenuci, osobito nakon 30. svibnja.
ZDRAVLJE Sklonost alergijama.

Strijelac

POSAO Trošit ćete energiju na ljude koji će se opirati vašim idejama. Nemojte radi toga biti ljuti, jer to nije trajni poredak stvari. Podmirite poslovne zaostatke.
LJUBAV Nadajte se ugodnim iznenađenjima i partnerovoj potpori koji vam i u poslu može biti desna ruka. Ako ste u dugoj vezi, mogli biste planirati zaruke ili vjenčanje.
ZDRAVLJE Jetra vam je osjetljiva.

Vaga

POSAO Bit ćete angažirani na previše strana i tako gubiti snagu. Budite oprezni i napravite poslovne prioritete, u protivnom očekujte zbunjujuće situacije i kritike nadređenih.
LJUBAV Ljubavnu vijest koju ćete primiti SMS-om ili mailom potaknut će vaše nade. Romantičan susret dogodit će se na mjestu zaštićenom od znatiželjnih pogleda.
ZDRAVLJE Pazite na mjehur.

Vodenjak

POSAO Novi poslovi ili suradnici promijenit će dosadašnji način rada. Možda ćete se morati iznova u nečem dokazivati. Nećete moći izbjeći obavljanje poslova koji nisu povezani s vašom strukom.
LJUBAV U privatnom životu stvari se neće odvijati uobičajenom brzinom. Nove ljubavne priče mogle bi lijepo započeti, a onda odjednom zastati.
ZDRAVLJE Posjetite liječnika.