Tjedni horoskop

Bik

POSAO Imat ćete teškoća s koncentracijom. Nemojte dopustiti da vas nečija kritika izbaci iz takta. Mogući su nagli zaokreti u karijeri, promjena posla ili privikavanje na novog šefa.
LJUBAV U ljubavi vam je krenulo. Zauzeti će se u partnerovu naručju osjećati sigurno. Ako ste slobodni, upoznat ćete zanimljivu osobu preko prijatelja.
ZDRAVLJE Obavite pretrage.

 

Blizanci

POSAO Porast će vam ugled u radnoj sredini, a i učvrstit ćete nestabilne odnose s kolegama. Ozračje suradnje i razmjena ideja donijet će dobre rezultate. Ostvarit ćete planove.
LJUBAV Partner će pokazati veći interes ne samo za vas, nego i za poboljšanje odnosa. Osamljene će razveseliti poziv osobe koja im se dulje vrijeme sviđa.
ZDRAVLJE Puni ste energije.

Djevica

POSAO Više opreznosti savjetuje vam se u poslovima koji obuhvaćaju komunikacije ili pri potpisivanju ugovora – brzopletosti ne bi smjelo biti mjesta! Privatnici će riješiti novčani problem.
LJUBAV Sumnjičavi ste prema partneru pa biste nezadovoljstvom mogli poljuljati sklad. Druga strana će vam prigovoriti da ste kritični i netolerantni.
ZDRAVLJE
Treba vam više sna.

Jarac

POSAO Mnogi će razmišljati o novom poslu, no zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Pojedinci i okolnosti nisu na vašoj strani, pa je bolje sve ostaviti onako kako je.
LJUBAV Ljubavni osjećaji će se rasplamsati. Čak i ako niste vjerovali da se može izroditi prava veza, shvatit ćete da druga strana čini sve da vas pridobije.
ZDRAVLJE Pazite na noge i vene.

 

Lav

POSAO Obrazovanje i znanje bit će presudni za napredak u karijeri. Pohađajte tečajeve, proširite svoje mogućnosti, nadogradite postojeće znanje nečim novim.
LJUBAV Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Dobit ćete priliku riješiti dvojbe i raščistiti ono što je bilo sporno te početi vezu iznova.
ZDRAVLJE Bitno se poboljšalo.

 

 

Ovan

POSAO Razigrani ste i puni energije pa ćete više nego inače biti društveniji, a manje razdražljivi. Kvalitetnih i odvažnih ideja neće vam nedostajati, pa ćete biti spremni na brze odluke i djelotvorno ih provoditi. Zbog istaknutih organizacijskih sposobnosti na vrijeme ćete dovršavati sve poslove.

LJUBAV Dvojbe i oklijevanje ometaju vas u ljubavnoj sreći. Upućujete pogrešne znakove osobi koja vam se sviđa, čime riskirate da ona zaključi kako vam nije stalo do nje. Promijenite pristup, budite emotivno otvoreniji i uspjeh je zajamčen. Ako ste u braku, imate osjećaj da partner nešto krije od vas.

ZDRAVLJE U dobroj ste formi koju iskoristite za intenzivno vježbanje.

 

 

Rak

POSAO Velika količina poslova iziskivat će bolju organizaciju, pa ćete trošiti mnogo energije. Ne gubite vrijeme na nevažne aktivnosti, telefonske razgovore i nerješive probleme.

LJUBAV Neki među vama će održavati ljubavnu vezu susretima u drugom gradu ili biti zaljubljeni u osobu koja ne živi u vašoj blizini. Vezani su bliskiji s partnerom.

ZDRAVLJE Umorni ste.

Ribe

POSAO Naplatite svoja potraživanja, a tjedan je dobar za poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Na poslu ste maksimalno angažirani te vrlo uspješni.

LJUBAV Moguće je poznanstvo koje će se s vremenom razviti u duboko prijateljstvo ili ljubavni odnos. Zbog Venere u znaku skloniji ste uljepšavanju i smjelijim odjevnim kombinacijama.

ZDRAVLJE Odlično ste.

 

Škorpion

POSAO Bit ćete stalno u pokretu i u potrazi za uzbuđenjima. Uslijed nepažnje pogrešno ćete ispunjavati formulare te gubiti i zaboravljati važne stvari.

LJUBAV Mnogi od vas razmišljaju o novim aspektima svog ljubavnog života, bilo da je to trudnoća ili zajednički život s partnerom. Ulazite li u novu vezu, obilježit će je iskre strasti.

ZDRAVLJE Moguća je grlobolja.

 

Strijelac

POSAO Želite li napredovati, tjedan je odličan da skrenete pozornost na sebe i svoje vrijednosti. Sve vezano za obrazovanje, putovanja, medije, trgovinu i komunikacije odvijat će se neometano.

LJUBAV Partner se već neko vrijeme udaljava od vas i zadubljuje se u vlastite probleme. Nemojte to dopustiti, reagirajte i otvoreni razgovarajte.

ZDRAVLJE Jako dobro!

 

Vaga

POSAO Poslovni zaostaci zadavat će vam glavobolje. Bit ćete prisiljeni ostati i nakon radnog vremena. Odnosi s kolegama ili poslovnim partnerima mogli bi se pogoršati.

LJUBAV Više ćete sanjariti ili priželjkivati susret s nedostupnom osobom. No ako se potrudite i budete hrabriji u osvajanju, ugodno će vas iznenaditi dobar razvoj situacije.

ZDRAVLJE Iscrpljeni ste.

 

Vodenjak

POSAO Rješavat ćete kaotične situacije i nesporazume među kolegama. Bit ćete vezani rokovima i pod pritiskom, ali ćete svejedno nalaziti dobra rješenja i brzi izlaz iz kriza.

LJUBAV U ljubavi će se sve odvijati brže i lakše, bez odugovlačenja. Namjeravate li nešto poduzeti, ne gubite vrijeme na priče nego odmah krenite u akciju!

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.