Petra Kurtela prije dva mjeseca postala je majka. Maleni Relja zadobio je punu pažnju svoje majke, koja se u toj ulozi nalazi prvi put, a kako se čini, sve prolazi bez većih poteškoća. Plavokosa glumica na Instagramu je objavila fotografiju sa sinom na kojoj se on igra s njezinom dugom kosom, a glumica je, unatoč neugodnom osjećaju, uživala u jednoj od prvih anegdota s najmlađim članom obitelji.

'Otkrili smo maminu kosu', dodala je glumica ispod fotografije na što su joj pratitelji i brojne kolege s domaće scene izrazili velike simpatije i riječi podrške za novi period njezina života. Petra je pokazala da nije samo brižna majka nego da je i jedna od onih kojoj majčinstvo ne utječe na izgled već mu samo pridonosi. U zelenim hlačama i prozirnkastoj košulji, sa sinom u naručju, Petra je definitivno jedna od modno osviještenih mama domaće estrade.

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Nakon što je mirujući provela gotovo cijelu trudnoću, 34-godišnja zagrebačka glumica Petra Kurtela i njezin odabranik, Igor Banović, sada uživaju u svim čarima roditeljstva. Arhitekt i game developer u očinsku ulogu se dobro uživio kupujući slatku odjeću za svog malog nasljednika koji je od tate dobio i prvu otkačenu košulju - baš kakvu i tata ima! Autor: A.S. Foto: Instagram