Tom Cruise više ne vježba i ne pazi na prehranu

Nakon razvoda od Katie Holmes, Tom Cruise je spas od stresa pronašao u poslu, no u posljednje je vrijeme dosta smršavio, te više ne pazi na sebe kao što je to radio nekada

Premda se činilo kako se Tom Cruise dobro nosi s razvodom svog pet godina dugog braka s Katie Holmes, glumačka zvijezda ipak nije baš najbolje.

Ovih suludih scijentoloških pravila morale su se pridržavati supruge Toma Cruisa

Fotografije 50-godišnjeg glumca snimljene nedavno pokazuju da je znatno smršavio. Navodno je u tri tjedna izgubio šest i pol kilograma.

Otkako je majka njegove šestogodišnje kćeri Suri u lipnju podnijela zahtjev za razvod braka Tom se zatrpao poslom i u potpunosti ignorira obitelj koja je zabrinuta za njega.

– Njegovi prijatelji i obitelj su ga savjetovali da uzme pauzu, ali zanemario je to. Odbija usporiti. Kao da nije svoj. Više ne vježba kao inače, a i ne hrani se normalno. Odjeća visi s njega. S ovom se situacijom nosi tako da se zatrpava poslom. Ne brine o sebi i riskira da se potpuno udalji od ljudi koji brinu za njega i žele se uvjeriti da je dobro – za Graziu je otkrio neimenovani izvor.

Brigu za bivšeg supruga iskazala je i Katie koja žali zbog načina na koji je sve završilo.

– Katie mu se ispričala. Osjeća se loše zbog načina na koji se njihov zarvod odvijao i zato što ga je osramotila. Ali sumnjam da će oni ikada više biti prijatelji – tvrdi osoba bliska glumici.

Pripremila: Nikolina Kunić
Foto: X17/JLP

NA UDARU KRTIKA Tom Cruise optužen za zanemarivanje Suri

Preporučujemo