Zabilježite u svoje kalendare studeni kao mjesec najbolje zabave jer će tada u najvećim gradovima Lijepe neše biti održani koncerni partyji kakvih na ovim prostorima još nije bilo. Časopis Story i RTL Televizija predstavili su u ponedjeljak TopStars powered by Somersby koji nam nosi samo najbolju zabavu. Idejni začetnik je predsjednik uprave AMZ-a Peter van Kol koji je inspiriran sličnim događajima u Europi i Nizozemskoj i Hrvatskoj želio priuštiti tri sata neopisive zabavem, a podršku i partnera projekta našao je u Johannesu Zϋllu, predsjedniku uprave RTL Televizije. A kakav bi to bio tulum bez istinskih zvijezda? Naravno nikakav, zato TopStars zvjezdani tim čine kralj pop scene Tony Cetinski, dance atrakcija Colonija predvođena neumornom Indirom Vladić, mlada diva Franka Batelić i radijska zvijezda Luka Bulić koji će biti zaduženi za tri sata neviđenog produkcijskog i koncepcijski idealnog provoda.

- Ne osjećam tremu, ali prisutno je lagano uzbuđenje što sam dio ovog projekta. Ja uvijek volim nove i uzbudljive izazove i pristupam novim projektima sa puno entuzijazma- rekao je jedan od naših najpoznatijih pjevača Tony koji je ujedno i glazbeni producent koji sa svojim suradnicima pomiče granice i postavlja nove standarde zabave, a to je nešto što često, u glazbi koju stvara sa Coloniom, radi i pjevačica Indira. - Za osobu poput mene koja je uvijek vesela, voli glazbu i veliki je 'partijaner' ovo je savršeno. Garantiramo najbolju zabavu i najluđi tulum u Hrvatskoj. Ekipa je najbolja i veselim se ovome projektu. Jedva čekam tri sata lude zabave i zovem sve koji vole tulume da dođu, a ostali neka ne dolaze- kroz smijeh je rekla energična pjevačica te nadodala kako jedva čeka pjevati 'pjesme naše mladosti' koje svi znaju. A njih će zasigurno uglas pjevati cijela Arena Zagreb gdje će ovaj do sada neviđeni spektakl kulminirati 13. studenog velikim koncertom. Ali neće se samo pjevati, jer u ovaj projekt koji će časopis Story redovito pratiti i donositi najzanimljivije detalje, uključeni i ponajbolji predstavnici kazališta i televizije.
Glavna urednica Storyja Tonkica Zlački, publisher Marijan Topolovec i izvršni direktor Adria Medie Peter Van Kol donijeli su u Hrvatsku najnovija iskustva svjetske zabavne industrije Tako će svoj obol ovoj velebnoj manifestaciji dati hvaljeni redatelj Krešimir Dolenčić, te glumac koji je prošli tjedan postao djed, Željko Vukmirica koji će napisati scenarij, a tu su i glazbeni urednik Goran Kurjak, te Dalibor Sokolić koji je na malim ekranima režirao neke od najupečtljivijih emisija. A takav će biti i ovaj koncertni party na kojemu će naše zvijezde uz pjevanje publike izvesti hitove uz koje smo se zaljubljivali, rasli, plesali, a svoje oduševljenje kolegama nije skrivao Luka Bulić. - Drago mi je što sam sa odličnom ekipom i što smo odmah 'kliknuli', zapravo dobra vibra je među nama od početka- rekao je zabavljač uz kojega će se mnogi nasmijati do suza, baš kao i njegova mlađahna kolegica Franka Batelić. - Bila sam jako polaskana kada su me pozvali u ovaj projekt jer nisam još kao Indira- renomirana pjevačica. Velika mi je čast što mogu s njima pjevati, jer na njihovoj glazbi sam zapravo odrasla, a kada sam čula Tonyjevu pjesmu „Nek ti bude ljubav sva“ odlučila sam i ja biti pjevačica. Biti će ludo i nezaboravno i ovo je sigurno najveći party u cijeloj Hrvatskoj.- rekla je Franka koja je prije nekoliko tjedana maturirala te nadodala da je oduševljena internacionalnim timom koji će ljudima dovesti zabavu koju će pamtiti još godinama. - Mislim da je pravo vrijeme da se naši ljudi zabave, zato su izabrane pjesme koje će osvojiti većinu. A moram spomenuti i produkciju koja je najveća do sada - rekla je Ivana Nobilo Cetinski čija agencija ujedno producira čitav događaj. A od kulminacije nastupima u Zagrebu gdje će karte koštati od 140 do 170 kuna, te Rijeci, Zadru i Splitu gdje se karte na prodajnim mjestima Eventima mogu nabaviti po cijeni od 120 do 150 kuna, dijele nas samo mjeseci u kojima ćemo sve novosti gledati u posebnim emisijama RTL Televizije, te naravno čitati na stranicama ovog časopisa.

Foto: Dražen Kokorić Video: TipiTV