TOP 8 Najslađi trenuci poznatih mama dok su dojile u javnosti

Model i novopečena mama Candice Swanepoel posljednja je u nizu slavnih mama koje se ne libe dojiti u javnosti, štoviše, često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima doje svoju djecu. Prisjetili smo se koje su se sve mame rado naslikavale dok su dojile i te fotografije dijelile sa cijelim svijetom

Mame širom svijeta, pa tako i one slavne, vole nagtlašavati važnost dojenja za zadravlje djeteta, a pokazalo se, i majke. To često čine objavom fotografija na kojima doje, ili izjavama za javnost. Tako je američka glumica Scarlett Johansson nedavno priznala za časopis Marie Claire da je 2015. čak i na dodjelu Oscara ponijela izdajalicu jer je njezina bebica Rose tada imala pet mjeseci. ‘Morala sam ponijeti izdajalicu jer sam u to doba dojila, a na svaku kap mlijeka gledam kao na tekuće zlato’, izjavila je.

S ponosom doje u javnosti, a sada je otkrivena još jedna dobrobit

Jedna od najpoznatijih britanskih bogatih nasljednica, Tamara Ecclestone, mnoge nervira jer svako malo objavi kakvu fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu Sophiju To i ne bi toliko izazivalo da to ne radi već pune tri godine, koliko ih je prije nekoliko dana napunila njezina Sophia. I ne bi li još više potpirila vatru, izjavila je da će dojiti dok god malena to bude htjela.

Vlasnica jedne od najsimpatičnijih fotografija na kojima doji je Liv Tyler, američka filmska glumica i model, inače kći pjevača rock benda Aerosmith Stevena Tylera.

U javnosti su dojile i Selma Blair, Karolina Kurkova, Kourtney Kardashian, Gisele Bundchen, Padma Lakshmi

Selma Blair
Padma Lakshmi
Karolina Kurkova
Gisele i Vivian Lake
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone
Liv Tyler
Liv Tyler
Candice Swanepoel
Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian

Foto: Profimedia, društvene mreže

DOJIT ĆE DO KĆERINE 4. GODINE Tamara Ecclestone pokazala kako doji kćer i pokrenula lavinu

Preporučujemo