TOP 8 Najslađi trenuci poznatih mama dok su dojile u javnosti

Model i novopečena mama Candice Swanepoel posljednja je u nizu slavnih mama koje se ne libe dojiti u javnosti, štoviše, često na svojim profilima na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima doje svoju djecu. Prisjetili smo se koje su se sve mame rado naslikavale dok su dojile i te fotografije dijelile sa cijelim svijetom

Mame širom svijeta, pa tako i one slavne, vole nagtlašavati važnost dojenja za zadravlje djeteta, a pokazalo se, i majke. To često čine objavom fotografija na kojima doje, ili izjavama za javnost. Tako je američka glumica Scarlett Johansson nedavno priznala za časopis Marie Claire da je 2015. čak i na dodjelu Oscara ponijela izdajalicu jer je njezina bebica Rose tada imala pet mjeseci. ‘Morala sam ponijeti izdajalicu jer sam u to doba dojila, a na svaku kap mlijeka gledam kao na tekuće zlato’, izjavila je.

Jedna od najpoznatijih britanskih bogatih nasljednica, Tamara Ecclestone, mnoge nervira jer svako malo objavi kakvu fotografiju na kojoj doji svoju kćerkicu Sophiju To i ne bi toliko izazivalo da to ne radi već pune tri godine, koliko ih je prije nekoliko dana napunila njezina Sophia. I ne bi li još više potpirila vatru, izjavila je da će dojiti dok god malena to bude htjela.

Vlasnica jedne od najsimpatičnijih fotografija na kojima doji je Liv Tyler, američka filmska glumica i model, inače kći pjevača rock benda Aerosmith Stevena Tylera.

U javnosti su dojile i Selma Blair, Karolina Kurkova, Kourtney Kardashian, Gisele Bundchen, Padma Lakshmi

Selma Blair

Padma Lakshmi

Karolina Kurkova

Gisele i Vivian Lake

Tamara Ecclestone

Tamara Ecclestone

Liv Tyler

Liv Tyler

Candice Swanepoel

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian

Foto: Profimedia, društvene mreže