TRAČEVI O NAŠIM POZNATIMA ‘Pa ja sam gay, a žena i djeca su mi samo krinka’

Postoji li netko tko nije čuo neki trač o sebi? Ne postoji. A poznati su na još većem udaru, svakodnevno. Upitali smo tako naše zvijezde da nam povjere koja je to najveća neistina koju su čuli o sebi... i došli do svakakvih priznanja!

‘Pa ja sam vam homoseksualac, a žena i djeca su mi samo krinka. Eto, taj je glas već nekoliko puta došao do mene’, priznao nam je, u svom stilu, riječki komičar Davor Jurkotić na pitanje koji mu je najdojmljiviji trač koji je čuo o sebi.

NIJE ODOLJELA Domaća dizajnerica osvježila se u splitskom moru

Davor Jurkotić sa suprugom i sinom
Davor Jurkotić sa suprugom i sinom

Poduzetnicu Snježanu Mehun, sama nam je priznala, rado tračaju. ‘Najbizarniji je ipak onaj trač koji sam čula na početku veze s prvim mužem, Dininim tatom, dok smo još bili najzaljubljeniji par. Negdje sam pročitala da mi je on brat, i oko toga je bila ‘upakirana’ cijela priča, da ljetujem kod njega u Trogiru i da je on iznajmljivač jet-ski vodenih skutera. Istina je da smo tamo ljetovali i vozili se na skuteru… ljudi su nevjerojatni’, otkrila je Snježana Mehun za Story.hr.

Snježana Mehun
Snježana Mehun

‘Godinama me prati glas da nisam završila ni srednju školu, niti fakultet, da iza svega stoji moj poznati tata. Jednako tako, on dizajnira odjeću umjesto mene, pa čak i šije. Eto, to se pisalo i govorilo i još se govori i zato se više na to ne obazirem, a i rijetko o sebi čitam u medijima’, rekla je splitska dizajnerica Anamarija Asanović, kćer slavnog bivšeg nogometaša i sadašnjeg trenera Aljoše Asanovića.

Anamarija Asanović
Anamarija Asanović

‘Nisam baš neki pogodini materijal za tračanje’, rekla nam je kroz smijeh Daniela Trbović, voditeljica koja nikada nema dlake na jeziku. ‘Ali, evo, moja sestra, koja je ujedno i moja najbolja prijateljica, više mi je puta znala reći da je ‘opet morala braniti moj nos’. Čula je, naime, da sam operirala nos, samo se pitam, je li moj nos baš tako savršen…”, rekla je kroz smijeh Daniela.

Daniela Trbović
Daniela Trbović

‘Sredinom prošle godine nazvala me jedna novinarka s pitanjem ‘Čuli smo da se udajete i da ste se zaručili u Japanu”, rekla nam je glumica Marija Borić. Niti je, kaže, bila u Japanu, niti se zaručila, ali sve je to odradila njezina – sestra, s kojom se dobro nasmijala ovom nesporazumu.

Marija Borić
Marija Borić

 

Autor: G.A.

Foto: arhiva Storyja

Nema tko se nije okrenuo za zgodnom Splićankom

Preporučujemo