Tko još nije čuo za Kristinu Šalinović?! Jedna od najuspješnijihHrvatica u svijetu modelinga, i to onog inozemnog, ove je godine osvojila naslovnice najvažnijih modnih magazina - Vogue i Harper's Bazaar dio su njenog portfolija dok Kristina osvaja nevjerojatnom prizemljenošću i lakoćom komunikacije s modnim urednicima i stilistima. Njen stil svakako je u skladu s godinama, ali i s miljeom u kojem odrasta tako da pri biranju odjevnih kombinacija ne mari za kruta pravila već igra po svom. Ekscentrična i šarena, Šalinović je pravi primjer neopterećene mlade djevojke koja je posve zasluženo pri vrhu naše liste najbolje odjevenih.

Njen partner na trećem je mjestu  Dino Bonačić, šarmantni student novinarstva i modni bloger iza popularnog Style Brick Road-a. Osim što ima čitan blog, Dino je dio cijenjenog stilističkog tima urednika mode hrvatskog izdanja časopisa ELLE, Saše Joke, tako da zanat 'brusi' kod iznimnog mentora.
Njegov stil spoj je britanskog street style-a i vrućih trendova s modnih pista, ali na jedan posve jedinstven način. Nikad dosadan niti repetitivan, Dino je simbol nove generacije Hrvata i zasluženo na trećem mjestu 'best dressed' liste. Redakcija Story.hr-a, Fotografije: Arhiv Storyja, Style Brick Road