Do prije nekoliko godina ovaj se trend činio nemogućim. Žene diljem svijeta mahnito su se rješavale svoje sijedih pramenova, a zatim je došlo do velike promjene. Platinaste kose postajale su sve svjetlije, sve dok svjetske trendesterice svoje kose nisu počele bojati u sive nijanse. Tako je među svjetskim celebrityjima pravi hit postala sivo srebrna kosa, a došlo je vrijeme da se i naše zvijezde poigraju s ovom dosad nepopularnom bojom kose. Tako pjevačica Lana Jurčević već neko vrijeme nosi sivu nijansu kose, za koju na društvenim mrežama dobiva same komplimente.

Žanamari Lalić također se nije othravala ovosezonskom trendu nego je svoju dugu kosu obojala u sivu nijansu. Očito je vrlo zadovoljna promjenom pa se na društvenim mrežama svako malo pohvali novom fotografijom. Žanamari sivu kosu odlično kombinira uz ruževe intenzivnih boja što njezin izgled čini savršenim ljetnim lookom. 
U sivoj nijansi osvanula je i Ella Dvornik. Ona se za razliku od Žanamari, odlučila za tamniju nijansu sive. Poznata po eksperimentiranju s bojama kose, gotovo da nema boje koju Ella barem na kratko nije prošetala. Kako prati trendove u odijevanju i u frizurama, ne čudi da se ovo ljeto odlučila za ultra modernu sivu nijansu.
TREND KOJI SE ČINIO NEMOGUĆIM Zašto su Hrvatice poludjele za ovom bojom kose?
Story 
Ella Dvornik Kristina Šalinović krajem prošle godine bila je žrtva nesretnih okolnosti. Naime, dok je gledala televiziju boja joj je malo 'pobjegla', zbog čega joj se dogodila velika pogreška. No sivu je boju isfurala na svoj način.
TREND KOJI SE ČINIO NEMOGUĆIM Zašto su Hrvatice poludjele za ovom bojom kose?
Story 
Kristina Šalinović
  Autor: A.S. Foto: Arhiva Story, Društvene mreže