Mnogim ženama činilo se vrlo neugodnim i nepoželjnim dodatkom. No, vremena se mijenjaju pa se sve više žena odlučuje za piercanje bradavica i ukrašavanje ovog intimnog dijela tijela. Trend je u posljednje vrijeme posebno zavladao u krugu svjetski poznatih djevojaka koje na ovaj način pokazuju svoju divlju stranu. Kao buntovnicom pop glazbe često se ističe Rihanna. Ljepotica s Barbadosa voli svoje obline stavljati u prvi plan pa ne čudi da je i bradavice ukrasila posebnim nakitom. Budući da ne voli nositi grudnjak često se može vidjeti ovaj ukras.

  Popularne sestre Kendall i Kylie Jenner ne biraju sredstav kojima  bi dodatno šokirale javnost. Kao mlađe sestre klana Kardashian od malena su pod svijetlima reflektora, a u posljednje vrijeme i same uspješno grabe svoje minute slave. Kendall vrlo plovi manekenskim vodama, dok je mlađa Kylie poznatija po kirurškim intervencijama na svome tijelu. Kako se vole isticati i isprobavati nove stvari tako nisu mogle odoljeti, a da svoje grudi ne ukrase piercingom.  
  Svojom pojavom oduvijek voli šokirati manekenka Amber Rose. Osim ultrakratke kose, pažnju privlači bujnim oblinama pa ne čudi da je na obje dojke stavila piercing.
  Svojim modnim dodatkom ipak je više iznenadila manekenka u usponu, sestra poznatije Gigi, Bella Hadid. Odjevena u seksi crnu haljinu u jednom je noćnom izlasku otkrila da i ona nosi popularan dodatak.
  Pjevačici Christini Milan, koja je žarila r'n'b ritmovima početkom dvijetisućitih, piercing je provirio iz majice pa nije bilo nimalo sumnje je li se i ona odlučila na ovakav nakit.
  Dok su Janet Jackson i Chritina Aguilera prije mnogo godinama javnost šokirale ovakvim načinom ukrašavanja intimnih djelova, izgleda da su ga poznate cure danas u potpunosti prihvatile te ga vrlo rado promoviraju. Autor: A.S. Foto: Profimedia