U mnoštvu preparata za kosu vlasnica zagrebačkog frizerskog studia SCH&SCHKE i dugogodišnji edukator za poznate vrhunske frizerske brendove GOGA BELANČIĆ prepoznala je kvalitetu NATULIQUE certificiranih organskih boja za kosu i odlučila svoje klijente nagraditi ovim vrhunskim prirodim proizvodima za njegu kose.

Strast koju unosi u koloristiku i stil savršeno nadopunjuje sa organskim bojama i njegom te pomiće trndove koji su sada potpuno u skladu sa njenom filozofijom – zdave kose i prirodnog izgleda.
NATULIQUE organske boje sastoje se od 98,02% cerificiranih organskih sastojaka te su toliko njegujuće i oslobodene svih štetnih sastojaka da se preporučuju i osobama koje boluju od bolesti kože , alergija ali i trudnicama . Ekskluzivni tretman bojanja kose NATULIQUE organskim bojama u tretmanu bojanja ujedno hrani, njeguje, štiti i daje sjaj bojanoj kosi. NATULIQUE organske boje nemaju mirisa, 100% pokrivaju sijede i ne blijede. Uzimajući u obzir kvalitetu ovih organskih preparata za kosu i to da poslije bojanja nije potrbna dodatna njega kose do slijedećeg tretmana bojanja cijena je ustvari povoljnija od korištenja konvencionalnih proizvoda za bojanje i njegu kose . Da se radi o pravoj prirodnoj kolekciji upotpunjuju i certifikati izdani od ECOCERT organic i USDA organic.
Simbioza organskih proizvoda za kosu i Gogine vještine stiliziranja, oblikovanja i bojanja kose svakodnevno oduševljava klijente i klijentice frizerskog studia SCH&SCHKE. Više na www.schischke.net -01 48 46 277
Foto: Katarina Igrc/Natulique