Tri lica glitter haljina
Story 
Tri lica glitter haljina
Story 
Šljokice, sjajne aplikacije, glitter na haljinama dat će vam potrebnu dozu glamura za najluđu noć u godini. Ovosezonsko svjetlucanje dolazi u vibrantnim, šaljivim, te zanimljivim krojevima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iako pravila kažu da ne treba spajati više odjevnih komada sa šljokicama, naš savjet je dajte si oduška, te ne razmišljajte o pravilima barem ovu noć. Dodaci u obliku šala, cipela, kapa, remenja ili torbi više su nego dobrodošao assesoir za svaku modnu kombinaciju bile vi otkačene, klasičarke ili pak romantičarke. Donosimo tri stila haljina koje će vas učiniti kraljicom večeri bile vi toga svjesne ili ne. Za Fashionistice: Najbolja kombinacija bit će kratke haljine do koljena, s izražajnim ramenima ili pak voluminoznim donjim dijelom. Crvena boja novogodišnji je imperativ, te u njoj nećete proći nezapaženo.
Tri lica glitter haljina
Story 
Nježna: Svijetle pastelne nijanse u glitteru savršene su za romantičarke. Haljine u dvije vrste glittera ili pak one A kroja, neka budu odabir za vječne nježne duše. Svježina i netipična boja izdvojit će vas iz mase, što vi i želite.
Tri lica glitter haljina
Story 
Seks bomba: Klasični modeli pripijeni uz tijelo ili pak strukirane haljine bit će idealne za one koje vole pokazati svoju "pješčani sat" figuru. Duga haljina u stilu 30-ih osvojit će prave modne lavice, ali i pripadnike suprotnog spola.
Tri lica glitter haljina
Story 
B.Š.