Meksička ljepotica koja je 2. rujna navršila 51. godinu nikada nije krila kako ne podržava estetske operacije i botoks u svrhu zadržavanja mladolikog izgleda. No, zato ima cijeli niz beauty rituala koji joj pomažu da što duže održava prirodnu ljepotu i svjež izgled i rado ih dijeli sa svojim obožavateljima. Tako, primjerice, Salma izbjegava agresivna sredstva za čišćenje, a drži se i savjeta koji su joj udijelile baka i mama: obavezno očisti lice prije spavanja. Za njegu lica koristi ružinu vodicu, a dan ne započinje bez hidratantne kreme.

K tome veliku pozornost poklanja i - unutarnjoj ljepoti! Naime, Salma ima jedan vrlo bizaran trik za koji vjeruje kako joj pomaže u održavanju mladolikosti! Radi se o želatinoznoj juhi od prokuhanih goveđih kostiju. 'Zvuči poprilično odvratno, ali ova juha, koja se satima priprema, puna je želatine i masnoća za koje vjerujem da pomažu u održavanju vitalnosti i ljepote kože', otkrila je Salma časopisu Female First.

Atraktivna crnka priznaje kako nije velik fan odlazaka u teretanu, ali se zato rado opušta uz jogu te njeguje pozitivno razmišljanje: 'Zahvalna sam na svakom danu koji proživim. Mislim da imam sreće u životu. Tata me naučio da svakoga tretiram na jednak način i da budem bliska sa svojom obitelji', otkrila je. N. P. Fotografije Instagram