Dekoraterka seta, Anita Dujić, pozdravila je još jednu godinu života. Iako je trenutno na Visu, a ne u Zagrebu gdje inače živi, to joj nije stalo na put da proslavi 33. rođendan. 'Slavila sam cijeli vikend, a moram reći kako mi je ovo jedan od najljepših rođendana', rekla je manekenka za Story.hr.

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

Rođendansku čestitku samoj sebi Anita je objavila na Instagramu podijelivši sliku iz djetinjstva i ne skrivajući zadovoljstvo proteklom godinom. 'Ovo bilo najbolje putovanje do sada, uživala sam u svakom njegovom koraku. Hvala, Svemire! 33., samo daj!', napisala je sretno poznata ljepotica.

A post shared by Anita Dujić (@anita.dujic) on

Povodom svog rođendana, Anita je subotu provela s roditeljima u Trogiru uživajući u čarima grada. Kako trenutno boravi na Visu zbog poslovnih obveza, njezine kolegice priredile su joj poklon prema kojem nitko ne bi ostao ravnodušan. 'Prijateljice su me počastile obilaskom ljepota na Visu i oko njega. Posjetile smo otočiće, a ono što me najviše usrećilo je novo iskustvo koje su mi poklonile. Prvi puta sam se okušala u paddle boardingu, odlično sam se zabavila', ispričala je radosno Anita. No, slavlje time nije završilo. 'Danas mi je radni rođendan i moram biti na setu, ali kasnije ću kolege odvesti na piće da predahnemo od poslovnih obaveza', otkrila je.
Kada su u pitanju rođendanske želje, Anita ima istu želju svake godine - 'Samo želim biti prava i sretna u životu, baš kao što to želim i za sve ljude oko sebe', naglasila je dekoraterka seta. Po smiješku na njezinom licu može se zaključiti kako joj se želja već ispunila, a osim što je sretna, simpatična brineta izgleda sjajno. Javnost ju je upoznala kao manekenku, a modeling joj i dalje predstavlja užitak, danas mnogo više nego ranije jer joj on, kako kaže, više nije primarni posao: ‘Danas imam taj luksuz da mogu birati što ću raditi i s kim. Zahvaljujući modelingu obišla sam svijet, upoznala razne zanimljive ljude i kulture te stekla iskustva koja su me učinila boljom osobom.’ Autor: A.S. Foto: Instagram