Trudnički sjaj bio je njezin glavni modni dodatak

Glumica se odlučila za jednostavnu i elegantnu haljinu, a više joj nije bilo ni potrebno jer su trbuščić i trudnički sjaj šarmirali prisutne

Hilarie Burton zasjala je na crvenom tepihu pojavivši se na crvenom tepihu u New Yorku povodom ‘Moves Magazine 2017 Power Women Gala’. Naime, glumica je u rujnu javnosti obznanila kako će dobiti drugo dijete sa svojim suprugom, Jeffreyjem Dean Morganom.

Glumica tuži Bena Afflecka za seksualno zlostavljanje

Zvijezda serije ‘One Tree Hill’ za ovu priliku odjenula je klasičan komad s kojim je teško pogriješiti, a riječ je o maloj crnoj haljini. Pripijena kreacija dugih rukava s decentnim, asimetričnim detaljem u obliku proreza laskavo je istaknula glumičin trbuh. Na isti način, njezin trudnički sjaj na licu učinio je najviše i upotpunio šminku i opuštenu frizuru.

Hilarie i Jeffrey uživaju zajedno su od 2009. godine, a ne mogu dočekati da svojoj tročlanoj obitelji dodaju još jednog malca. Svoje prvo dijete, sedmogodišnjeg sina Augustusa par je dobio 2010. godine. Hilarie iza sebe već ima jedan okončali brak, onaj s Ianom Prangeom za kojeg je bila udana od 2004. do 2009. godine.

Autor: A.S.

Foto: Profimedia

UHVATIO SE ZA GLAVU Poznati glumac slučajno otkrio spol bebe

Preporučujemo