Domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović primila je najljepši mogući kompliment za svoj rad. Barem je tako ona sama napisala za riječi hvale koje joj je uputila voditeljica i plesačica Keltie Knight, koja je upravo u haljini s njezinim potpisom došla na premijeru Disneyjeva filma 'Coco' u Los Angelesu.

Keltie Knight "Je li ovo najljepša haljina koju ste ikada vidjeli?", pitala je presretna Keltie svoje fanove na Instagramu te dodala da riječ o kreaciji s potpisom Lei Lou by Alex te da ju je za nju pronašla njezina stilistica Liza Vassell iz Brooklyn PR-a.

&taken-by=leilou_by_alex No nije ovo prvi put da upravo Keltie nosi hrvatski dizajn. Nedavno je na dodjeli nagrada Emmy zablistala također u Aleksandrinoj haljini. Tada je odabrala bijelu kratku haljinu s perjem kojom se također pohvalila svojim fanovima.

&taken-by=keltieknight No ovu koju je odabrala za Disneyjevu premijeru, već su nosile dvije zvijezde. Riječ je o Kaley Cuoco, Penny iz serije 'Teorija velikog praska', koja ju je nosila početkom listopada za događanje u režiji CBS-a u Los Angelesu. Za nju ju je odabrao stilist slavnih Brad Goreski.
Kaley Cuoco Istu kreaciju iz Aleksandrine kolekcije za jesen 2017., nosila je i glumica Stephanie Beatriz, koju je krajem listopada za događanje u New Yorku na kojem je prikazan film u kojem ima glavnu ulogu, 'The Light of the Moon', stilizirala Karen Raphael.

&taken-by=karenraphael Aleksandrine kreacije do sada su nosile i ove zvijezde: Jenna Ortega, Chandler Kinney, Kate Walsh i Mary Elizabeth Winstead. A mi jedva čekamo vidjeti koja će biti iduća! Autor: J. S. Fotografije: Profimedia