U tijeku je rukometna groznica izazvana Europskim rukometnim prvenstvom koje se ove godine održava u Hrvatskoj, a upravo zbog toga sve su oči javnosti uprte na domaće rukometaše i njihove bolje polovice. Ipak, dok svi prate što se s njima događa, nama je pažnju skrenula nova djevojka Dinamovog igrača, Dominika Livakovića.

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Riječ je o 23-godišnjoj Heleni Matić koja je s Dominikom u vezi već pet mjeseci, što je nogometaš otkrio prilikom gotovanja na In Magazinu Nove TV. Helena je svoje slobodno vrijeme posvetila umjetničkom klizanju, a u ovoj disciplini pronašla se zahvaljujući klubu 'Zagrebačke pahuljice' s kojim je odradila čak više od 75 nastupa. Osim toga, Helena pokazuje i velik interes za modu sudeći po njezinim krpicama i uspješno sparenim modnim kombinacijama koje bi svaka mlada djevojka rado kopirala.

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Kako je vrlo često odsutan zbog poslovnih obaveza, treninga i utakmica, Dominik se mora razdvajati od lijepe djevojke, no kada su zajedno, čini se kako žive pravu ljubavnu idilu. Tako je par hladni prosinac proveo u Gradu ljubavi, Parizu, gdje su uživali u svim čarima francuske metropole. Njihovu sretnu vezu potvrđuju i fotografije s njihovog posljednjeg zajedničkog putovanja u Abu Dabi. Zanosna Zagrepčanka i poznati nogometaš tamo su dočekali Novu godinu, a sudeći po fotografijama, proveli su se i više nego dobro.
Autor: A.S. Foto: Instagram