Idete li na ludi tulum ili na večeru za dvoje, modni ulog za Novu mora biti visok. Tipični novogodišnji outfit je tako "last year", a ako zaista želite zasjati u najluđoj noći učite od najboljih. Klasika je naravno uvijek dobar izbor, no inspiracija najstylish žena trebala bi biti pun pogodak! Četiri ultimativna looka možete ostvariti i sa svojom postojećom garderobom i malo nakita. Umjetno krzno, šljokice, šeširi i party može početi.

1.Bianca Jagger: Muško odjelo za chic crno-bijelu božicu Bijelo odjelo, otvoreni sako i šire hlače, crna košulja, šešir malog oboda, crni lak za nokte, jednostavan minimalistički nakit i cipele u crnoj sa visokim potpeticama neka bude vaš super chic izbor. Odaberite nenametljiv make up, a naglasite oči maskarom i definirajte obrve.
2. Kate Moss: Boho kraljica Poluduga ili kraća bundica od umjetnog krzna, visoke čizme preko koljena, torbica sa hippie trakicama, puno narukvica, predimenzionirana ogrlica u boji, kombinezon ili kratke hot hlačice. Kosu ostavite opuštenu a poigrajte se sa bojama u make upu.
3. Veruschka: Drama queen u mnoštvu šljokica Sve šljokičave odjevne predmete i modne dodatke koje imate odaberite za najluđi party. Ne morate paziti da li su odjevni komadi u istoj boji, dapače poigrajte se sa materijalima i uzorcima. Make up neka bude sjajan, na obraze stavite shiner a usne bogato namažite sjajilom.
4.Chloë Sevigny: Moderna i sa pomakom Bijela košulja sa zanimljivim detaljem, lanac ogrlica, uska kožnata mini suknja, visoke cipele ili sandale sa remenčićima, te naravno jarko crveni ruž. Kosu povežite u seksi pundžu ili je neuredno nakovrčajte. Sretna Nova! B.Š.