Bradley Cooper i Irina Shayk svoju su ljubav potvrdili zajedničkim izlaskom u šetnju Malibuom prvi put nakon što su dobili kćer još u travnju. Iako je poznata manekenka s malenom Leom de Seine nekoliko puta viđena u javnosti, njezina bolja polovica nije im se pridružila što je dovelo njihovu vezu u pitanje.

Mlada majka svoje je dane posvetila bebi za koju se već sada govori da je najljepše dijete Hollywooda, a u brizi s malenom pomagala joj je dadilja. Za to vrijeme, njezin dugogodišnji partner Bradley se družio s muškim prijateljima.
Upravo ta razdvojenost izazvala je nagađanja o potencijalnom prekidu slavnog para, a dvojac je srušio sve sumnje šetnjom u kojoj njihova zaljubljenost nije mogla izmaknuti nikome. Par je šetao držeći se za ruke, a zanosna 31-godišnjakinja nije se ustručavala uhvatiti Bradleyja za stražnjicu.
Iako je prošlo tek nekoliko mjeseci od poroda, Irina je brzo povratila zavidno vitku liniju te je ponovno spremna prošetati pistama svjetskih modnih prijestolnica. Autor: A.S. Foto: Profimedia