Jeffrey Dean Morgan i Hilarie Burton pokušali su sakriti od javnosti kako očekuju drugu bebu, ali zahvaljujući kroju haljine koju je Hilarie nosila na crvenom tepihu, Jeffreyjevom izrazu lica i položaju ruku, to im nije uspjelo. Vijest da par očekuje prinovu, društvenim se mrežama proširila poput munje. Ako prije tjedan dana nisu komentirali broje navode i nagađanja o tome očekuju li bebu ili ne, Jeffery je sada, potpuno slučajno sve potvrdio. Glumac, poznat po ulozi u sad već kultnoj seriji 'Walking dead', tijekom 'Supernatural' konvencije, masi ljudi koja se tamo nalazila, potpuno slučajno otkrio je, ali i potvrdio ne samo da očekuje bebu, već i spol djeteta. Kada je shvatio što je napravio, uhvatio se za glavu, a netko iz publike taj je trenutak zabilježio na fotografiji. Par, kako je sada i sam tata potvrdio, očekuje djevojčicu.

Jeffery je brže bolje fotografiju trenutka u kojem je otkrio spol bebe objavio na Instagram profilu i uputio simpatičnu poruku supruzi u kojoj je objasnio što se u stvari dogodilo. Napisao je i to kako je supruga vijest prihvatila na najbolji mogući način, jer nakon godina zajedničkog života već zna koliko on može biti nespretan.

Jeffrey i Hilarie zajedno su od 2009. godine, a već godinu kasnije, 2010. na svijet je stigla njihova prva beba, sin kojem su dali ime Augustus. Autor: D.P. Foto: Profimedia, Instagram