Gel za tuširanje na bazi kozjeg mlijeka je primjeren za njegu vrlo osjetljive, suhe i nadražene kože. Sa ugodnom prirodnom formulom svakodnevno tuširanje pretvara u potpuno opuštanje i uživanje.

                Jedinstveni gel za tuširanje na bazi masline svestranom snagom koži daje svježinu, baršunastu mekoću i svilenkastu glatkoću. Štiti vašu kožu od isušivanja i produljuje učinak vlaženja i hranjenja.
                Svakodnevno tuširanje pretvara u potpuno opuštanje i uživanje uz nježan miris kakao maslaca. Budi osjetila i ispunjava ugodnim osjećajima. Idealna priprema kože za ljeto. Blagotvorno utječe na kožu i vraća joj vitalnost. Također čuva preplanulu boju nakon sunčanja.
                Naranča gel za tuširanje se u dodiru s vodom pretvara u raskošnu i bogatu pjenu te vas obavija senzualnim mirisom naranče. Intenzivno vlaži i smiruje kožu te podiže raspoloženje.
                Izazovan i ugodan miris kokosa će vas svojim djelovanjem voditi ravno u tropske krajeve. Štiti od dehidracije i preporučamo ga sad u ove vruće ljetne dane.
                Poklonit ćemo vam 5 proizvoda a sve što morate napraviti je izabrati svoj idealni primjerak i napisati nam zašto je baš to vaš izbor.