Predstavljamo Franckove prave čajeve u kojima možete uživati tokom cijelog dana. Zeleni čaj - poznat kao jedan od najstarijih čajeva koji se stoljećima konzumirao u Indiji, Kini, Japanu i na Tajlandu. Nefermentirani zeleni listići se lagano prosuše i nakon toga se ostave da lagano fermentiraju nekoliko minuta. Lagana je okrijepa a njegov nježan i diskretan miris pomoći će vam otkiriti svoju zen osobnost.

Crni čaj je jačeg okusa od ostalih čajeva i najrasprostranjeniji je na svijetu. Njegov istančan ali snažan okus i bakrena boja potpuno će vas probuditi. Idealan je za odmoran i svjež početak svakog jutra! Franck u svom bogatom asortimanu okusa nudi Indijski crni čaj u omot vrećicama.
Žuti čaj je jedan od rijeđih jer je njegova proizvodnja duga i mukotrpna. Nježni listići suše se dugo ali se mora paziti da se ne presuše i propadnu. Bitno je naglasiti da je žuti čaj najbolje konzumirati svježe pripremljen. Optimalna temperatura vode u kojoj se ovaj čaj priprema, treba biti 70 stupnjeva C, a samu filter vrećicu idealno je držati u vodi 5 minuta i napitak je spreman za konzumaciju.
Za trenutke opuštanja za vas smo pripremili 3 poklon paketa u kojem se nalaze fini Franck čajevi i knjiga Limunska dijeta. Napišite nam točne odgovore i možda baš vi budete među sretnim dobitnicima!   Više: Franck Fotografije: Thinkstock