Bliži se doček Nove godine, što za pripadnice nježnijeg spola ponekada može biti i prava noćna mora. Uz upečatljivu modnu kombinaciju i svečane, ali opet udobne cipele, potrebno je i pronaći odgovarajući make up koji je dovoljno kvalitetan, traje, dobro prekriva, ali istovremeno i njeguje vaše lice. Ono što je također jako bitno je da vam svi ti proizvodi mogu koristiti i nakon najveselije i najglamuroznije večeri u godini. Rješenje svih problema potražite u Max Factor proizvodima o kojima više možete pročitati niže u tekstu! FACEFINITY 3U1 TEKUĆI PUDER Facefinity 3-u-1 Tekući puder, koji kombinira tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici – primer (podloga), SPF tekući puder i korektor. Sva tri alata kombinirani su tako da stvore savršeno prekrivanje uz mat efekt – sada imate sigurnost da puder traje cijeli dan. Max Factor Facefinity 3-u-1 Tekući puder odgovara na potrebe mnogih žena pružajući dugotrajno prekrivanje zahvaljujući pametnoj “pronađi, ispravi i matiraj” tehnologiji. Tekući puder zahvaljujući primeru priprema kožu licu. Zatim, mikro korektori u formuli djeluju kao male spravice koje se bore protiv vanjskih utjecaja poput znojenja, ispravljajući i stvarajući savršen look sprečavajući sjaj kože. I zadnje, formula tekućeg pudera sa SPF20 omogućuje dugotrajno prekrivanje uz mat efekt.   Ne zaboravite se prijaviti na nagradni natječaj

HEALTHY SKIN HARMONY TEKUĆI PUDER Zahvaljujući svojoj inteligentnoj formuli koja pruža 24-satnu hidrataciju, SPF20 zaštitu i kontrolu sjaja. Healthy Skin Harmony puder pruža polu-mat finiš i zaštitu od svakodnevnog stresa rezultirajući besprijekorno svježim i zdravim izgledom lica. Healthy Skin Harmony je tekući puder koji se lako nanosi i prilagođava koži te pruža srednje prekrivanje. To je hibridni make-up proizvod koji je kombinacija tehnologija posebno dizajniranih kao odgovor na stres tijekom dana. 24 h hidratacija je uravnotežena aktivnim tvarima koje upijaju višak masnoće za kontrolu sjaja, dok SPF20 pomaže štititi kožu od negativnog utjecaja sunčevog zračenja – što čini ovaj puder boljim izborom za kožu nego da nikako nemate pudera na licu. Obogaćen sastojcima koji njeguju i hrane kožu ovaj puder pruža prirodan, polu-mat finiš za svježi izgled kao da ste tek nanijeli make-up; i tako cijeloga dana.
CREME PUFF PUDER U KAMENU Puder u kamenu koji matira ten za kompletan i potpun make-up. Možete ga nanositi u tankom sloju preko tekućeg pudera ili direktno na kožu. Idealan je za male korekcije tijekom dana. Osvaja žene koje žele besprijekoran izgled kože, a ne žele trošiti previše vremena na šminkanje. Pogodan za sve tipove kože. Puder idealan za svaku priliku koji daje koži glamurozan osjećaj sa luksuznim finišem i nježnim blistavim sjajem. Formula sadrži puno reflektirajućih čestica što koži pruža da ostaje mat no ipak zadržava blag, prirodni sjaj.
LASH CROWN MASKARA Max Factor predstavlja transformativno iskustvo za vaše trepavice - Lash Crown maskaru. Inspiriranu preciznom tehnikom profesionalnih vizažista kako bi kreirali prekrasno pune, duge i guste trepavice. Nova Max Factor Lash Crown maskara ima inovativnu četkicu s krunom na vrhu kojom se postiže razdvajajući volumen trepavica. Četkica sa vrhom u obliku krune dizajnirana je kako bi dodala volumen u korijenu trepavica, a omogućila definiciju i razdvajanje pri vrhovima.
CREME PUFF RUMENILO Istraživanja su pokazala da žene percipiraju sebe kao mlađe ako su im obrazi rumeni, i tako rumenilo postaje must-have proizvod. Tajna je u rumenilu koje daje topao sjaj licu. Ovo rumenilo sadrži reflektirajuće čestice koje daju privid prozračnijeg tena. Formula rumenila lagano je zapečena kako bi se rumenilo ravnomjerno trošilo. Max Factor vizažisti koriste različite nijanse za različite izričaje; tako prigušene nijanse nanose ispod jagodičnih kostiju kako bi lice više strukturirali, a ružičaste i breskvaste nijanse nanose visoko na jagodice obraza.
BROW SHAPER I BROW CONTOURING KIT Definirane obrve prirodnog izgleda potpuno su u trendu i zaokružuju, te naglašavaju svaki izgled. Sa novim Max Factor Brow Shaper-om i Brow Contouring kit-om postiže se prirodan izgled obrva vrlo jednostavno i brzo, te u samo 4 koraka imate savršene obrve prilagođene svakom obliku lica. Oblikovanje i definiranje vrlo je jednostavno sa Brow Shaper olovkom koja ima dvostruki završetak i četkicu za oblikovanje, dok savršeno popunjavanje i isticanje obrva omogućuje Brow Contouring Kit sa svoje četiri nijanse. Sa ovako definiranim obrvama lijepo ćete uokviriti cijelo lice i potpuno promijeniti svaki look. Brow Shaper, olovka za obrve sa dvostrukim završetkom s kojom se postiže savršena ravnoteža boje i definicije, a sa njenom četkicom na kraju oblikovanja postižete potpuno prirodni izgled obrva. Brow Contouring Kit, nudi paletu od četiri nijanse od tamnije do svjetlije, za stvaranje definicije i dodavanje dubine bilo kojem izgledu obrva. Miješanjem i usklađivanjem nijansi u trenu se stvara izgled podignutih obrva savršene definicije.
VELVET MAT RUŽEVI Kada je riječ o mat boji ruža za usne, žene su prihvatile kompromis da sa gustom pigmentiranom teksturom dolazi i isušivanje usana. Ali ne više! Danas, to pravilo pobija kolekcija revolucionarnih Max Factor Velvet Mattes ruževa koji iako imaju trendovski mat finiš, vlaže i imaju iznimno mek osjećaj na usnama. Do sada, žene su koristile najmanje tri proizvoda: piling, balm za usne i mat ruž, kako bi si osigurale željeni učinak – hidratizirane usne mat finiša. S Max Factor Velvet Mattes kolekcijom ruževa, žene mogu imati sve, bez kompromisa. Velvet Mattes kolekcija ruževa specijalno je formulirana kako bi usprkos kremastoj i hidratantnoj teksturi ruža osigurala mat finiš na usnama. Tradicionalno, mat ruževi imaju veću količinu puderastih čestica u formuli koje stvaraju neravnu površinu koja nepravilno raspršuje svijetlost. Veća količina suhe tvari u formuli ruža uvijek će isušivati usne. Velvet Mattes kolekcija ruževa nema veći postotak suhe tvari, već sadrži malu količinu prirodnog, fino mljevenog mica praha, koji svojom nepravilnom strukturom tako raspršuje svijetlost da osigurava mat efekt.
  Prijavite li se na nagradni natječaj ovdje ove darovne proizvode možete i osvojiti. Foto: Promo