Rijetko tko ima vremena detaljno čistiti podove vlastitog doma, a usisavanje i brisanje površina može biti naporno i dugotrajno. Kako bi pojednostavili ovaj proces, Philips je predstavio novi usisavač PowerPro Aqua koji čini oboje istovremeno te ostavlja besprijekorne rezultate.  Uvijek pri ruci za čišćenje, s 18 V snage usisava i briše razne površine bez ostavljanja tragova.

Tehnologija PowerCyclone jamči izuzetno učinkovite rezultate čišćenja u jednom potezu. Zrak brzo ulazi u PowerCyclone i dodatno se ubrzava prolazeći kroz zakrivljeni zračni prolaz radi učinkovitog odvajanja prašine od zraka. Jedinstveni sustav za brisanje regulira ispuštanje vode radi održavanja optimalne vlažnosti za sve vrste tvrdih podova tijekom cijelog postupka čišćenja. Usisni nastavak TriActive Turbo karakterizira snažan rad za učinkovito čišćenje tvrdih podova i tepiha. Motorizirana četka i optimizirani protok zraka kupe svu prljavštinu i nakupine prašine u jednom potezu.
  Troslojni perivi filtar hvata >90 % alergena kao što su polen, životinjska dlaka i prašina, za čisti zrak. Zahvaljujući usisnom nastavku TriActive Turbo s motoriziranom četkom sada možete uklanjati životinjske dlake s naslonjača, jastuka i s drugih tkanina. Idealno za vlasnike kućnih ljubimaca. Bežično čišćenje uz snažnu litij-ionsku bateriju od 18 V za 40 minuta rada. Sada kabel više nije smetnja pa bez napora lako možete čistiti različite prostorije. Usisavajte sve tvrde podove i tepihe. Pritisnite spremnik za vodu za brisanje svih vrsta tvrdih podova.  
Sustav za brisanje s magnetima na spremniku za vodu jednostavno se postavlja i skida s nastavka. Novi usisavač PowerPro Aqua iznimno je fleksibilan i lagan te omogućava jednostavno rukovanje. Također, ovaj usisavač dolazi s nastavcima za  uske površine, dva jastučića od mikrovlakana, usisnim nastavakom TriActive Turbo te četkom 2 u 1 . Pobjednica nagradnog natječaja je Edita Keškić. Čestitamo! Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.