Uživajte u zabavnom programu na Mastercard® Shopping Dayu u Arena Centru!

Dođite na Mastercard® Shopping Day u Arena Centar u Zagrebu 16. prosinca 2017. godine, plaćajte svojim Mastercard i Maestro® karticama te iskoristite 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u više od 50 trgovina. Uživajte u cjelodnevnom zabavnom programu i ne propustite večernji koncert Luke Nižetića!

Mastercard donosi blagdansku čaroliju u zagrebački Arena Centar! Uz kupnju poklona za najmilije i popust od 30% u odabranim trgovinama za plaćanje karticama Mastercard i Maestro, očekuje vas i cjelodnevni zabavni program. Dječji zborovi razveselit će vas razigranim nastupima i božićnim repertoarom, a plesne skupine impresionirat će vas svojim umijećem i talentom!

Jesi li se prijavila na modni dvoboj sa Sonjom Kovač i Anom Bacinger?

Pedagoško-andragoški odjel Muzeja grada Zagreba pripremio je za mališane prigodnu radionicu izrade božićnih ukrasa i nakita. Posebna poslastica je večernji koncert glazbene zvijezde Luke Nižetića koji će na božićnoj pozornici Arena Centra izvesti svoje poznate hitove.

Luka Nižetić

Otkrijte i kako će se finalistice kreativnog natječaja snaći u modnom dvoboju s blogericama Sonjom Kovač i Anom Bacinger. Naime, u paru s modnom blogericom, dvije čitateljice časopisa Story birat će trendy styling u odabranim trgovinama Arena Centra i potom ga predstaviti stručnom žiriju, a ona s najboljim outfitom osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici.

Uskoro donosimo detaljniju satnicu programa.

Iskusite doživljaj kupnje uz Mastercard – plaćajte Mastercard i Maestro karticama te iskoristite 30% popusta, na cijeli ili dio asortimana, u više od 50 izabranih dućana u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. godine. Prošetajte do omiljenih prodavaonica i izaberite nešto iz ponude jesensko-zimskih kolekcija. Više informacija o popustima i trgovinama doznajte ovdje.

Sudjelujte u kreativnom natječaju – Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici!

Pozivamo čitateljice časopisa Story da se prijave na kreativni natječaj Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard kartici! Pratite modne blogerice Sonju Kovač i Anu Bacinger na njihovim Instagram profilima i osmislite što kreativniji odgovor na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici? Modne blogerice Sonja Kovač i Ana Bacinger pozvat će čitateljice na sudjelovanje u kreativnom natječaju na svojem Instagram profilu objavom posta 8. prosinca 2017. godine, a čitateljice koje žele sudjelovati u kreativnom natječaju šalju svoje kreativne odgovore (na pitanje Zašto bih baš ja trebala odabrati najbolji styling s modnom blogericom i osvojiti 2000 kuna na Mastercard kartici?) u obliku komentara na post od 8. do 13. prosinca 2017. godine. Modne blogerice odabrat će dva najkreativnija komentara čitateljica koje će sudjelovati u odabiru stylinga u Arena Centru u Zagrebu 16. prosinca 2017. godine. Jedna čitateljica imat će priliku upoznati modnu blogericu Sonju Kovač i s njom odabrati modni styling, a druga čitateljica upoznat će modnu blogericu Anu Bacinger i s njom složiti trendy outfit. Natjecateljica s najboljim stylingom po izboru žirija osvojit će 2000 kuna na Mastercard kartici, a druga natjecateljica osvojit će utješnu nagradu. Više o kreativnom natječaju doznajte ovdje.

Dođite na Mastercard Shopping Day u Arena Centar 16. prosinca 2017. godine i provedite čarobne trenutke sa svojim najmilijima!

Foto: Promo; Goran Kovačić/PIXSELL

Kreativni natječaj - Odvaži se na modni dvoboj s blogericama i osvoji 2000 kuna na Mastercard® kartici!

Preporučujemo