Gemma je objavljivanjem potresnih fotografija željela upozoriti javnost na opasnosti tretmana iz kućne radinosti, pišu strani mediji. Sve je pošlo krivo kada je Gemma u kućnoj radinosti uzela injekcije za tamnjenje kože.

'Prije četiri sam mjeseca počela novi ciklus tretmana injekcijama za tamnjenje kože. Radim to godinama i nikad nisam imala problema. Ubrizgala sam si tri injekcije po 0,1 mililitra, jednu u desnu nogu i po jednu u svaki gluteusni mišić.  No, ovoga me puta tretman jako bolio i odmah su mi se stvorile tvrde crvene kvržice. Mislila sam da sam krivo pogodila mišić i da će proći”, napisala je Massey.
No, bila je u krivu.  Kako je vrijeme prolazilo, stanje se pogoršavalo, a sve je kulminiralo otvaranjem živih rana po nogama,. Potražila je liječničku pomoć, a doktor joj je objasnio da su zbog infekcije nastali gnojni čirevi. Dobila je kremu kojom je trebala tretirati rane, no ona nije sanirala situaciju. Stanje joj se pogoršalo pa je ponovno završila u bolnici gdje je hitno operirana.
'Ostali su mi ožiljci koje ću vječno nositi', napisala je Gemma i objasnila kako je podijelila svoju priču s fanovima kako bi ih upozorila na opasnosti takvih tretmana. 'Učite iz mojeg primjera. Ja sam to naučila na teži način', zaključila je Gemma. Autor: M.D. Foto: Facebook