Mnogi od nas još nisu odabrali svoju „ljetnu porciju“ knjiga za odmor, neki su prošli ili polako prolaze kroz svoj prvotni izbor... Pravo je vrijeme za posjet nekoj od V.B.Z. knjižara, u kojima vodeći hrvatski nakladnici, po izuzetno povoljnim (ne morskim) cijenama, nude izbor najatraktivnijih naslova za more, planine, rijeke, jezera... ili naprosto ležaljku, ma gdje bila. Ovo ljetno uzbuđenje, uz najrazličitije priče i sadržaje, pratit će vas sve do konca kolovoza. Zato, čemu oklijevanje?! Malo mašte, a mašta može svašta...
V.B.Z. KNJIŽARE : Svako ljeto ima svoju priču…
Story 
Da, i kad ste već zakoračili u ovaj magični svijet dobrih knjiga, nismo zaboravili ni na vaše najmlađe. Čemu sve one silne žurbe i gužve poslije ljetovanja, nervoza koja vas obuzme još dok uživate u najljepšem zalasku sunca, rana ustajanja, svađe s bračnim partnerom „tko će sutra ujutro u red“...?! Školarca treba pripremiti i opremiti.
V.B.Z. KNJIŽARE : Svako ljeto ima svoju priču…
Story 
Jednostavno, sadašnjim posjetomV.B.Z. knjižarama imate mogućnost predbilježbe za udžbenike i radne bilježnice. I, uz sve to, ostvarujete i brojne pogodnosti: popuste na školski pribor, razne darove kao što su komplet bilježnica za osnovnu školu (uz kupnju školske torbe), knjige na dar itd. Sve to uz mogućnost obročnog plaćanja, a primaju i vaučere.Ljeto treba biti lijepo. Opusti se i reci – da, to je to! V.B.Z knjižare imaju rješenja i ljetne pogodnosti za vas. Posjetite nas u Zagrebu (Branimir i Kaptol centar), Velikoj Gorici (Zagrebačka 33), Rijeci (Korzo 32), Čakovcu (Kralja Tomislava 3), Solinu (K centar), Zadru (Široka ulica 11) i Slavonskom Brodu (City Colosseum) te na www.vbz.hr.