Modni dvojac eNVy room ovaj nas put odvodi u jedan sasvim nestvaran i čaroban svijet koji priziva sjećanja na bajke koje smo slušali i voljeli kao mali. Snjeguljica, Snježna kraljica, Zlatokosa... samo su neke od asociacija koje opisuju ovu kampanju prikazanu kroz raskošne haljine iz modne kuće eNVy room. Bogata čipka, proljetne boje i ručno vezeni motivi cvijeća neke su od glavnih značajki ove kolekcije.

Kampanju potpisuje Šime Eškinja koji je objasnio inspiraciju fotografije. - Ova je kolekcija prepuna boja. Kako bi dodatno naglasili taj kolorit dodan je element bajke prisutne kroz bijelu boju koja je ponegdje razbijena crvenim akcentom - kaže Šime.
O tome kako su odabrali Vandu za zaštitno lice, Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy rooma izjavili su: "Vandu smo upoznali kada smo i ona i mi bili na početku karijere. Od tada bez prekida surađujemo. Ovo je logičan nastavak naše suradnje."
- Dugogodišnja suradnja s eNVy roomom donijela mi je zanimljivu novu ulogu – ulogu modela u njihovoj kampanji. Iako u tome do sada nisam imala iskustva uživala sam, zabavila se i naučila specifična pravila jedne druge vrste seta - rekla je glumica i pjevačica Vanda Winter, zvijezda serije 'Stella'.
Šminku potpisuje Sanja Agić, styling Lea Krpan, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić. Fotografije: Šime Eškinja