VELIKI KORAK Vrijeme će pokazati je li Melania donijela ispravnu odluku

Prva dama SAD-a, nesumnjivo najpoznatija Slovenka na svijetu, Melania Trump, javno je objavila kako se uskoro sa svojim sinom namjerava stalno nastaniti u Bijelu kuću

Čim završi školska godina, a što je vrlo blizu, Melania Trump preselit će se svojem suprugu, Donaldu Trumpu, u Bijelu kuću, u Washington, piše Western journalism. Prva dama početkom tjedna i službeno je i obznanila da će prekinuti dosadašnju proceduru i da će njezin i Donaldov sin, Barron, nastaviti školovanje u St. Andrew’s Episcopal školi, u Marylandu.

S NJOM SE NIJE ZA ŠALITI Prva dama uzvraća udarac

Ovim činom Melania je prekinula glasine da će Barron i dalje nastaviti školovanje u New Yorku i da je upitno hoće li se ona ikada uopće pridružiti, odnosno, nastaniti se u Bijeloj kući i živjeti sa svojim suprugom. ‘Jako smo uzbuđeni što će naš sin pohađati Andrew’s Episcopal školu’, rekla je Melania u službenoj izjavi.

‘Radi se o školi koja je nadaleko poznata po svojoj kvaliteti i individualnom pristupu svakom učeniku. Svakom učeniku pristupaju na poseban način i u njemu bude ono najbolje, motiviraju ga i otkrivaju do sada skrivene talente. To je pristup kojeg naša obitelj jako cijeni i zbog toga smo odlučili da naš sin Barron upravo tamo nastavi školovanje’, dodala je u izjavi. Radi se o elitnoj školi u kojoj godina stoji 40 tisuća dolara, a nalazi se 30-ak kilometara od Washingtona.

 

Autor: M.D.

Foto: Profimedia

 

 

 

 

Bijela kuća će na Božić izgledati poput one iz bajke o Orašaru

Preporučujemo