VELIKA PROMJENA Nova frizura Pippe Middleton

Mlađa sestra Kate Middleton, popularna Pippa, ove se jeseni odlučila na promjenu frizure

Nakon što je niz godina duga kosa bila njezin prepoznatljivi znak, Pippa Middleton ohrabrila se na ono što je većini žena noćna mora. Naime, kosu koja joj je sezala do pola leđa, odlučila je skratiti za tridesetak centimetara. Novu, znatno kraću i ležerniju frizuru ponosno je pokazala tijekom vožnje biciklom ulicama Londona.

Od kada se udala Pippa Middleton više toliko ne mari za svoj izgled

Kosa do ramena koja ležerno pada, mnogi će se složiti, pravo je osvježenje na licu mlađe sestre vojvotkinje od Cambridgea. Prema mladenačkoj frizuri, Pippa je uskladila i cijeli outfit. Kariranu košulju ležerno je prebacila preko uskih, sivih traperica, dok je obula moderne tenisice. Cijeli je stayling zaokružila velikom kožnatom torbom, prave jesenske, patlidžan boje.

Poznata 34-godišnjakinja nešto se rjeđe pojavljuje u javnosti nakon što se ovog proljeća udala za svojeg dugogodišnjeg dečka. Bračne je zavjete s Jamesom Matthewsom razmijenila u Crkvi svetog Marka u Englefieldu, nedaleko obiteljskog imanja Middletonovih, gdje se nastavilo veliko svadbeno slavlje. Pippa je tada nosila vjenčanicu, s potpisom Gilesa Deacona, vrijednu oko 82 tisuće kuna.

Autor: M.D.

Foto: Profimedia

NEPRIMJERENO IZDANJE Pippa Middleton razočarala britansku javnost

Preporučujemo