Anitu Dujić 'uhvatili' smo u Opatiji, gdje je direktno sa snimanja u Zagrebu stigla na otvorenje kultnog opatijskog kupališta koje je otvoreno pored slavnog parka Angiolina. Odala nam je kako će Opatija nije njezina krajnja destinacija, nego će ovaj vikend još uživati na plaži u Puli.

'Brzo planiram i godišnji odmor. Već sljedeći tjedan idem do svojih u Trogir i neizmjerno se tome veselim', rekla je Anita. Na pitanje o kupovini ljetne odjeće na sniženjima, Anita nam je odala na što je ona trenutno fokusirana. 'Ja kupovinu nekako kontinuirano obavljam, nije da odem i navalim na sve. Ali, kupila sam nedavno stan, i sad sam totalno njime okupirana. Sva sam u uređenju interijera i odjeća me gotovo pa ne zanima. To mi je postalo usputno, a nikako prioritetno, Stan je mi je u fokusu i sva sam u tome', rekla je Anita. Dodala je kako zna sav asortiman trgovina s namještajem i to je ono što joj je sada prvo na pameti. I

pak, kupila je koju 'krpicu' i rekla nam u čemu planira provesti ljeto. 'Lepršave haljinice, s volanima, bez volana, što lakših i nježnijih materijala, cvjetnog uzorka....zapravo boho stila kojeg i inače obožavam, a čini mi se da je ove godine posebno moderan', rekla je Anita. Obožava Jadran i ima naviku ljetne mjesece provoditi na našoj obali, pa će tako biti i ove godine. 'Naša obala je tako predivna da bi bila grehota negdje otići. osim Trogira, ići ću i do Šibenika, Dubrovnika, opet malo do Pule. Na kraju ljeta posjetit ću koncert Robbiea Williamsa u Budimpešti i time ću završiti svoju ljetnu avanturu i vraćam se u Zagreb', nadovezala se.

A post shared by @anita.dujic on

A post shared by @anita.dujic on

A post shared by @anita.dujic on

  Autor: M.D. i N.G. Foto: Ivana Kaurloto