Prije dvije godine mnogi pamte zajednički nastup Tereze Kesovije i Nives Celzijus na Međimurskom festivalu zabavne glazbe , a idućeg četvrtka organizatori spremaju novu glazbenu utakmicu.  Očekuje se veliki povratak Ivane Banfić nakon višegodišnje pauze zbog majčinstva, kao i senzacionalni nastup nekadašnjeg srcolomca Vlade Kalembera koji je ponovno okupio nekad slavni bend Srebrna Krila i ovo će im biti prvi zajednički nastup nakon više od 25 godina.
Nastupit će i sve popularniji bend Barabe i predstaviti svoju novu suradnju sa splitskim hit-maherom Nenom Ninčevićem; kao i pjevač Ivan Zak pred kojim je uskoro najveći izazov u karijeri – samostalni koncert u Areni Zagreb.
Veliki povratak Ivane Banfić i Vlade Kalembera s grupom Srebrna Krila
Story 
Vlado Kalember U pohod na međimursku publiku krenuli su i Jasmin Stavros, Učiteljice, Emina Arapović te još dvadesetak drugih estradnih imena.
'Ovaj festival glazbeni je brend Međimurja i odabrane skladbe potvrđuju nepresušno vrelo pop produkcije u našem kraju. Za očekivati je da će ova godina biti prekretnica u tom smislu i da ćemo narednih godina još više uživati u kajkavštini zabavne glazbe koja će se odaslati s ovog najsjevernijeg hrvatskog festivala. Branimir Mihaljević predsjedava stručnim žirijem koji su od 426 pristiglih pjesama odabrali 22 skladbe čiji će ih pjevači otpjevati uživo uz festivalski orkestar i tv prijenos', istaknuo je direktor festivala Rajko Dobošić.  
Foto: arhiva Storyja