Sudeći prema fotografijama obnovljene bračne idile Slavice i Bernieja Ecc­lestonea u Beogradu, najvećeg britan­skog razvoda u povijesti neće biti. Ono što je vlasnik Formule 1 prije ne­ko­liko tjedana uporno tvrdio, ipak se obistini­lo - ovaj Božić dočekao je u zagrljaju svoje supruge Slavice, koja je prije putovanja u Indiju po­krenula brakorazvodnu parnicu. No umjesto raz­voda, poznati supružnici proteklog su tjedna uži­vali u svojem drugom medenome mjesecu u Beogradu, gdje su u luksuznom zemunskom ho­telu Zlatnik zagrljeni pozirali beogradskim novinama Press i tako potvrdili svoju pomirbu. Ec­clestoneovi su prilikom svog trodnevnog posjeta srpskoj metropoli odsjeli u apartmanu od 74 četvorna metra, koji za Slavicu nije bio dovoljno velik pa je direktor hotela samo za svoje posebne goste dopustio izvanredne mjere i spajanje apartmana sa susjednom sobom.

Pomirenje Ecclestoneovih na Dunavu
Story 

Sretan kraj Na ogromnu radost kćeri Petre i Tamare, nakon kratke bračne krize Slavica i Bernie su se pomirili Iako su u Srbiji namjeravali provesti novogodišnje praz­nike, Bernie i Slavica su u nedjelju poslijepodne neplanirano svojim privatnim avionom otputova­li u London, gdje će najvjerojatnije biti na Sil­ves­trovo, a odmor će nastaviti u sv­ojoj vili u švicarskom odmaralištu Gs­taa­d­­u­­. Ponovni susret koji je presudio obnavljanju ljubavi slavnih supružnika dogodio se pretprošlog vikenda na proslavi 20. rođendana njihove mlađe kćeri Petre u londonskom Annabels clubu, gdje je Slavica iznenadila obitelj i prijatelje i razveselila ih svojim nenadanim dolaskom. Jed­­na­ko oduševljen njihovom pomirbom bio je i ugledni beogradski kardiokirurg Boško Đu­ka­nović, koji ih je prošlog tjedna ugostio na tradici­onalnoj prednovogodišnjoj ve­čeri u beogradskom restoranu Jezero, gdje su se Ec­clestoneovi odlično proveli.

Ekskluzivne fotografije

Pomirenje Ecclestoneovih na Dunavu
Story 

Druga mladost Vidjevši ove fotografije, gospođa Ecclestone je ustanovila da izgleda odlično i bez šminkeCijelu priču i sve fotografije možete pogledati samo u novom broju magazina Story.

Napisala Ivana Čulić Snimke Story Press