Na današnji dan prije 12 mjeseci Ivana Radovniković i njezin suprug Stjepan Marković postali su roditelji malenoga Filipa. Kako je riječ o mališanovom prvom rođendanu, roditelji su ga odlučili obilježiti u velikom stilu i to u dvije 'runde'. Danas za njega Ivana i njezina mama spremaju 'zdravu' tortu od grisa i voća, budući da je Filip alergičan na mlijeko. "'Mama i ja smo udružili snage i kreativne sposobnosti, ali mi se čini da smo se malo previše zaigrali, pa će torta biti prilično neobična. Slagali smo slojeve grisa kuhanog u različitim vrstama voća, bit će to torta duginih boja. Jedino se nadam da neće ispasti 'previše ženska'', govori kroz smijeh Ivana. Nastavak rođendana slijedi za vikend kada se sprema velika obiteljska fešta. Tada će doći Ivanina i Stjepanova obitelj iz Zadra, odnosno Pule. U planu je roštilj te se nadaju lijepom i sunčanom vremenu. Treba to ipak proslaviti kao spada, smatra Ivana.

'Prvi rođendan je više zbog nas roditelja i rodbine, da si čestitamo jer smo izdržali prvu godinu. Filip ionako ne percipira tortu i sav taj trud, sada ga samo, čak i više od igračaka, zanimaju baloni, pa je njima već danas ispunjen naš stan', otkriva Ivana. Stoga je zamolila svoje uzvanike da Filipu ne kupuju skupe poklone i da se ne trude previše oko potrage za njima. Posljednju godinu dana, od kada je sinčić ušao u njezin život, Ivana karakterizira kao vrlo lijepu, ali i napornu. Filip je naime vrlo veselo i znatiželjno dijete koje zanima čime je okružen, pa zbog toga i ne želi puno spavati. Baš kao što je i ona sama bila. 'Kaže moja mama da se sve vraća i da ja njoj nisam dala spavati a tako ni meni Filip', duhovito će Ivana, pohvalivši se kako se situacija odnedavno i promijenila. A za sve je kriva Barcelona u koju su putovali prije dva tjedna.

ljubav ❤😍 #barcelona #delacrem #familytime

A post shared by Ivana Radovnikovic (@ivana_radovnikovic) on

  Filip je bio toliko izmoren od putovanja, da je prespavao prvi puta cijelu noć, a tu praksu je nastavio, na radost svojih roditelja, i kada su se vratili u Zagreb. 'Nisam slušala previše priče o majčinstvu prije nego sam ga sama iskusila jer sam mislila da se mene ne tiče, no sada mi je žao što mi nitko nije rekao, da je uz to što je divno, i jako teško. Tim više što nemamo pomoć roditelja jer ne živimo u istom gradu', iskreno govori Ivana dodajući kako unatoč neprospavanim noćima neizmjerno voli svoju novu ulogu. Povratak glazbenoj karijeri i poslovnim planovima najavljuje tek kada prođe dugo toplo ljeto i kada se sa sinom vrati sa svojih morskih destinacija.   Autor: Iva Ćurić Foto: Instagram