Victoria Beckham viđena je u New Yorku kako napušta 'Balthazar Restaurant' nakon obiteljskog ručka. Ono što je šokiralo javnost je mršavost bivše Spajsice koja je sada dosegla razmjere koji graniče s anoreksijom. Iako je oduvijek poznata po svojoj sitnoj i dječačkoj liniji, dizajnerica nikada nije nije izgledala ovako drastično mršavo.

Vickynom dječačkom izgledu doprinio je i nedavni estetski pothvat te je njezinu mršavost još više doveo do izražaja. Naime, dizajnerica se podvrgnula uklanjanju silikonskih implantata iz grudi čije je postojanje godinama negirala u javnosti, a ugradila ih je još 1999. godine nakon rođenja sina Brooklyna. Sada kada ih više nema, priznala je stranim medijima kako je sve to skrivanje i negiranje bila stvar čiste nesigurnosti.
Za vrijeme svoje Posh faze u Spice girlsicama Victoria nije njegovala drastično mršavi izgled, a što godine više odmiču dizajnerica izgleda sve mršavije i mršavije gurajući svoju liniju do ekstrema čime iznova šokira brojne obožavatelje i pripadnike modne industrije, a njezino tijelo kao da nema granicu kada je u pitanju gubitak kilaže. Autor: A.S. Foto: Profimedia