Djevojka jednog od najboljih nogometaša svijeta, Georgina Rodrigez ne odriče se tjelovježbe ni tijekom trudnoće. Španjolski model koji je dugo krio trudnoću s Christianom Ronaldom izgleda fantastično a na videu koji je objavila na svom Instagramu nitko ne može naslutiti kako je već nekoliko mjeseci trudna.

No, kako se Georgina cijeli život bavi plesom i svakodnevno redovito vježba ne čudi kako i tijekom blaženog stanja brine o svom izgledu, zdravlju i dobroj liniji. Lagane vježbe definitivno ne ugrožavaju njezino zdravlje, a prelijepa 23-godišnjakinja redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane.

Inače, Georgina trenutno radi kao model za madridsku agenciju Uno Models, a svojedobno je radila i kao asistentica prodaje u Gucci trgovini. Studirala je engleski jezik u Londonu a ima i diplomu trenerice plesa.

Zanimljivo je kako je njezin otac Jorge Rodriguez, rodom iz Argentine, također bivši nogometaš, a obitelj je doživjela veliku tragediju 2011. kada je u automobilskoj nesreću poginula njezina majka, zbog čega se Georginin otac sasvim povukao iz javnog života.

Georgina i Ronaldo prvi su se put u javnosti pojavili zajedno u studenom 2016. kada su ih paparazzi ulovili u pariškom Disneylandu. Navodno je Ronaldo ovu prelijepu Španjolku uočio u VIP loži na jednom Dolce & Gabbana događaju, a nakon što su počeli pratiti jedno drugo na društvenim mrežama, polako se veza intenzivirala. Par više ne krije da su zaljubljeni a nakon spekulacija u medijima, 18. srpnja službeno su potvrdili kako očekuju prinovu. Slavnom nogometašu to će biti četvrto dijete, uz 7-godišnjeg Christiana Jr. i blizance Evu mariu i Mattea.

N. P. Fotografije Instagram