U akustičnoj verziji hita ‘Kreten pomalo’ Žanamari pokazala nježniju stranu

Svoj najuspješniji singl 'Kreten pomalo' Žanamari je odlučila osvježiti novom, nježnijom akustičnom verzijom, a objavila je i video spot live izvedbe

Žanamari Perčić objavila je akustičnu verziju svojeg hita ‘Kreten pomalo’ za koji je snimila i video spot, a nedavno se predstavila i singlom ‘Tako blizu’ s kojim se vratila na scenu nakon porodiljne pauze. Primijećenim nastupom na Zagrebačkom festivalu uz svoj bend pokazala je da ju je uloga majke napunila energijom i inspiracijom, ali i omekšala.

Žanamari Perčić o svojim receptima za ljepotu

I sama tvrdi kako su je žestoki rifovi preporodili, no ipak uloga majke ju je promijenila i u autorskom pogledu. Brižnost i ljubav kakvu je po prvi put upoznala rezultiraju nježnijim melodijama i pitkijim aranžmanima što je vidljivo i u najnovijoj pjesmi ‘Tako blizu’.

– Uživam u pisanju pjesama i izazov mi je uvijek biti nova i različita, i od drugih izvođača i od same sebe. Ne volim se ponavljati iako to mnogi koriste kao formulu uspjeha. Moja je mantra – budi drugačija. Zbog toga uskoro planiram početi skladati i za druge izvođače jer na taj način mogu istražiti glazbu s potpuno novog aspekta – rekla je glazbenica koja za proljeće priprema novu pjesmu.

– Idući singl će mnoge iznenaditi, jednu moju dragu prijateljicu je tekst čak i rasplakao, ali također će to biti moja prva autorska pjesma na koju ćete sigurno i zaplesati u klubovima – otkrila je Žanamari, a kako zvuči akustična verzija pjesme ‘Kreten pomalo’ poslušajte:

Foto: Story Press
Video: YouTube

Žanamari Perčić na jedno još uvijek nije spremna

Preporučujemo