Žanamari pobjeđuje ‘U ratu i ljubavi’

Žanamari Perčić snimila je video spot nove pjesme 'U ratu i ljubavi' na kojem gostuje glazbenica Aleksandra Kovač

– Sve je počelo s ljubavnom boli moje prijateljice s kojom već toliko dugo suosjećam da sam joj na kraju posvetila pjesmu. Baš zato sam željela da se u pjesmi pojavi i prijateljica koja je tu kad najviše boli, da te trgne i vrati ti samopouzdanje. Za tu ulogu pozvala sam Aleksandru Kovač jer sam prije svega oduvijek bila oduševljena njezinim vokalom i izričajem, a za ovu pjesmu mi je baš trebala jedna jaka ženska energija koju ima Aleksandra. Jako sam sretna što je s entuzijazmom pristala biti dio ove ‘girl power’ priče- rekla je  Žanamari Perčić.

Žanamari Perčić o svojim receptima za ljepotu

– Nakon izlaska moje nove pjesme ‘Ljubav’ koju sam snimila u duetu sa Markom Toljom i odličnih kritika, dobila sam poziv od drage prijateljice Žanamari da sudjelujem u njezinom novom hitu, kojim se vraća u pop i R&B vode, koje joj, po mom mišljenju, najbolje leže. Svježina pjesme, Žanin fantastični vokali i produkcija koja odiše kvalitetom bili su odlučujući u mojoj odluci da otpjevam dionicu njene zabrinute prijateljice koja ima svašta da joj kaže i savjetuje je u ljubavnim problemima. Pjesma ‘U ratu i ljubavi’ odiše pravom ženskom energijom, i poručuje damama da prvo vole i poštuju sebe i da se bore za pravu ljubav! Najbitnije je da smo mi žene uvijek tu jedna za drugu, da se međusobno podržavamo i radimo na tome da budemo sretne, uspješne, obrazovane i samostalne, jer ćemo tako biti najbolje i za svoje obitelji i društvo u kome živimo! – o pjesmi govori Aleksandra.

Aleksandra Kovač
Aleksandra Kovač

U video spotu, koji je sniman u Villi Prestige u Bastu,  Žanamari je dočarala pravu žensku snagu i senzualnost te namjerno izazovnim izdanjem i stavom pokazala muškarcu iz priče što je izgubio.

– Osim toga imam sreće da radim s divnim i talentiranim ljudima s kojima sam pokrenula vlastitu producentsku kuću V.R.H. Productions – za glazbenu i video produkciju. V.R.H. ekipu čine moj muž Mario Perčić kao redatelj i glazbeni producent, naš dragi prijatelj i snimatelj Darko Vuković te moj dugogodišnji prijatelj i producent Dejan Orešković. Zajedno smo napravili meni osobno najkvalitetniji visoko budžetni spot u karijeri – rekla je Žanamari koja je i autorica pjesme.

Foto: YouTube
Video: YouTube

Žanamari Perčić na jedno još uvijek nije spremna

Preporučujemo