Prije samo mjesec dana, Jelena Đoković na svijet je donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Taru. Tijekom trudnoće nije se sramila pokazivati kilograme koje je nakupila, a sada je sa svojim obožavateljima podijelila i kojom brzinom ih je skinula.

Thank you! ❤️ #Repost @djokernole ・・・ Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being... what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores :) Life is divine! 😇🎉❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Osim dirljive fotografije koja prikazuje Tarinu ručicu u njezinom dlanu, Jelena je na svom Instagram profilu pokazala i zavidnu liniju na kojoj bi joj mnoge žene mogle pozavidjeti.

😎 #jelenadjokovic #selfie #love #djokovic #djokovicfamily #lady #girl #mom #wife

A post shared by Jelena Djokovic (Ristic) (@jelena_djokovic_) on

Jelena i Novak oduvijek slove za složan i zaljubljen par. Upoznali su se kao 17-godišnjaci, a Novak je u više navrata rekao da ga je supruga osvojila osmijehom. Par je u braku od srpnja 2014. godine, u kojem su prije gotovo tri godine dobili sina Stefana. Sada je njihova obitelj još potpunija i ljepša otkad je na svijet stigla malena Tara. Autor: T.O.