Vojvotkinja Sarah Ferguson: “Iz iskustva znam kako se Kate osjeća”

Nakon francuskog Closera i talijanski Chi objavio je fotografije vojvotkinje od Camdbridgea Catherine, u toplesu, a zbog svega ju je javno podržala vojvotkinja Sarah Ferguson koja je davno našla u sličnoj situaciji

Vojvotkinja Sarah Ferguson javno je dala podršku vojvotkinji od Camdbridgea Catherine zbog ‘toples skandala’ u koji je upletena u posljednje vrijeme. S obzirom da nije bila pozvana na vjenčanje vojvode i vojvotkinje od Camdbridgea, njezina je podrška posve neočekivana.

'Skinula ju s trona' - Meghan već pretekla Kate

No Sarah ima razloga za suosjećanje. Naime, i sama je prije 20 godina bila u sličnoj situaciji, kada su objavljene njezine slike u toplesu, dok je bila na spoju s američkim biznismenom Johnom Bryanom.

– Bila sam u takvoj situaciji i znam kako joj je. Svatko ima pravo na privatnost, ovo je strašan napad na ljudsku intimu. To je jadno, odvratno i za svaku osudu – rekla je za Daily Mail.

Ferguson je nastavila dijeliti komplimente mladoj vojvotkinji, koja je sa suprugom Williamom u posjetu Solomonskim otocima.

– Ona je lijepa mlada žena koja radi sjajan posao za svoju zemlju. Zašto ona i suprug ne bi trebali imati pravo na takve trenutke? – rekla je Ferguson koju je skandal s golišavim fotografijama koštao razvod od princa Andrewa, a prije dvije godine bila je na stupu srama zbog ‘novčanog’ skandala .

A kao što je i najavljeno, unatoč tužbama koje će podnijeti kraljevski par, nakon francuskog Closera, fotografije gole vojvotkinje objavio je i talijanski časopis Chi te irski Irish Daily Star.

Na čak 26 stranica časopisa objavljeno je 50 golišavih fotografija Kate tijekom odmora u francuskoj Provansi. Talijanski časopis posjeduje čak 200 njezinih fotografija tijekom sunčanja u toplesu, a tvrde da je na nekima od njih Kate i potpuno gola. Na naslovnici časopisa, na kojima su tri toples fotografije 30-godišnje vojvotkinje, stoji natpis: ‘Skandal na dvoru: Kraljica je gola’.

Foto: X17/JLP

Doznajte kakvu tajnu kriju naušnice Kate Middleton

Preporučujemo